Liverpool fortsätter utrensningen. Näste man att lämna ser ut att bli Christian Poulsen, då FC Köpenhamn är beredda att köpa loss honom för £2,5 miljoner. David N’Gog är också på väg bort – flera klubbar är intresserade av honom efter att den förväntade flytten till Sunderland kollapsat. Ytterligare en spelare som förväntas lämna är Milan Jovanovic (The Mirror).

Liverpool fortsätter utrensningen. Nabil El Zhar, Philipp Degen och Emiliano Insua är samtliga till salu, medan Milan Jovanovic överväger en flytt till Anderlecht (The Daily Express).

* * *

Luka Modric har lämnat in en formell transferbegäran för att försöka tvinga fram en flytt till Chelsea (The Mirror, The Telegraph, The Guardian).

Manchester United är nära att signa Wesley Sneijder för £35 miljoner. United och Sneijder är överens ett kontrakt som ger holländaren £190 000 i veckan (The Mirror).

* * *

Liverpool budar på Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain (Twitter).

Doni är mycket nära en flytt till Liverpool. Målvaktens agent hävdar att alla övergångspapper kommer att bli klara imorgon (asromanews.it).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Hoppas verkligen Sneijder går till scums för mycket pengar och hög lön, har känslan av att han blir årets flopp! 😀

 2. Finns inget som pekar på att Sneijder skulle floppa i Manchester, han har presterat på den absolut högsta nivån i två säsonger och var en central del i Inters trippel och Hollands VM-silver.

 3. Håller med dej Patrick. Finns ingen anledning att han skulle floppa. Fantastisk spelare rakt igenom, punkt!

  Fattar inte hur El Zhar, Degen och Insua kan verka så oattraktiv på marknaden.. El Zhar har iofs inte spelat så mkt på ett tag men han är iaf en duglig fotbollsspelare. Degen har haft skadebeskymmer men är frisk oxå helt okej. Insua tycker jag borde locka många klubbar för de han har presterat. Jag tycker alla dessa inte borde va för svår att sälja till andra mindre klubbar i europa. är det så att dom sitter högavlönade eller?

 4. Hade totalt glömt bort Degen… trodde han redan var borta.

  Tycker fotbollen ballat ur totalt när ex Man U & Barca kan värva i massor trots enorma lån som klubbarna har.
  Har man lån har man enl mig också skulder. Iaf när det rör sig om dessa belopp.
  Helt jla vansinnigt. Småklubbarna kommer vara döda om 10 år & storklubbarna kommer äga all fotboll i europa.

 5. Jag köper absolut inte att sneijder är top class för scums. Inge vidare säsong förra året, skadorna börjar komma krypandes, pl mkt hårdare än den torsdagsliga han spelar i nu… Sen ärligt talat, han är inte speciellt bra defensivt vilket gör att rödnösan får mkt svårare o balansera sitt lag… Kan mkt väl bli en ny veron för scums.

 6. Sniperh: Du har sjukt många poänger i det du säger. Inte alls en omöjlighet att det kan bli en ny Veron (tar emot att säga, då jag verkligen avgudar Veron). Det som talar för Sneijder är att han är en äckligt bra fotbollsspelare, med ett fantastiskt tillslag, rörelsemönster och en spelintelligens utöver det vanliga. MEN allt hade även Veron.
  Det som talar emot honom är det rent fysiska, att han spelat i 3 ”snällare” ligor än PL (Eredevise, La liga och Serie A) och att han börjar bli lite ömtålig. Tror den närmaste säsongen kommer vara otroligt avgörande för hur han kommer anpassa sig. Åker han på flertalet små, eller en stor skada, så kan mycket väl hans karriär vara körd.
  Men hoppas verkligen inte på det, och vore kul att se honom i PL! Även fast det är för Scums…

  (Senaste jag läst har dock inte Inter accepterat något bud ännu, så det behöver inte hända någonting)

  Konstigt inlägg från min sida, var bara tvungen att lätta lite på hjärtat =)

 7. Verkar en konstig värvning från ManUm, eftersom de brukar använda en 4-4-2 formation eller en 4-2-3-1 med rooney som Nr10

 8. På twitter står det att vi har budat på Higuain! Tänk om vi skulle få han! 😀

 9. Hur trolig är källan ang. Higuain?! Vore ju makalöst, dock väldigt oväntat/orimligt..

  • Grivans, Svårt att säga men förmodligen inte jättetrovärdig…

 10. Hoppas verkligen på att man budat Higuain! 😀

 11. Mycket hellre Agüero isåfall! Inte bara för att jag är ett stort fan av honom, utan jag vill inte ha några Real Madrid-spelare (finns några få undantag) i Liverpool. Kan inte beskriva hur mycket jag hatar den klubben.

  Inget ont om Higuain, men hade varit lättare att acceptera om han inte kom från Spaniens Manchester City.

  Dessutom, var ska han spela?

 12. Skulle vi lägga ett bud på Higuain och lyckas ro hem honom så har vi gått ifrån att ha gjort ett bra men tveksamt transferfönster till ett fantastiskt. Higuain är trots allt en spelare som kan spela även utåt kanterna dock rätt offensivt.

  – Doni/Jones(?) – av allt att dömma snart klar? klockren backup
  – Enrique/Aurelio – var klar i våras.. vet inte vad det blir av. Skulle vara en bra värvning
  – Adam/Poulsen – klar, efterlängtad av många och kommer troligen fylla ut tröjan bra
  – Henderson/Spearing(lån) – klar, en lågrisk chansning, en talangfull spelare som vi kommer ha nytta
  – Downing/Jovanonvic – går rakt in i startelvan på kanten.
  – Aquilani/Shelvey(lån) – nästintill ett nyförvärv, ser ut att stanna
  – Higuain/Ngog – ja…

  Tänk om vi kunde fylla på truppen med spelarna till vänster och göra oss av med spelarna till höger, vilken fantastisk bredd och styrkeökning truppen fått isf.

 13. Truppen:

  Målvakter: Reina, Doni och Gulasci

  Högerbackar: Johnson, Kelly, Flanagan

  Mittbackar: Agger, Skrtel, Carra, Wilson,

  Vänsterbackar: Robinson, Enrique

  Innermittfält: Lucas, Gerrard, Aquilani, Adam, Meireles, Henderson

  Kanterna: Kuyt, Downing, Maxi, Cole,

  Anfall: Suarez, Carroll, Higuain

  vissa spelare går att använda på flera positioner.. bredden bör dock räcka långt den här säsongen. Är väl inte omöjligt att vi kan ha några juniorer som kan få lite matchtid också, typ som flanno och robinson ifjol