Söndagens motståndare dras med tunga skador inför matchen mot Liverpool.

Nu återstår endast några dagar innan serieledarna Liverpool åker till Manchester för att ta sig an mittenlaget United. Utöver den för United minst sagt bekymmersamma formen har de flertalet skador på nyckelspelare.

Enligt Sky Sports kommer både David de Gea och Paul Pogba att missa matchen mot Liverpool. Det gör också den evige talangen Jesse Lingard.

Det spekuleras på nätet om detta eventuellt kan vara en mörkläggning från Uniteds sida, men alla som såg EM-kvalmatchen mellan Sverige och Spanien har nog svårt att se hur de Gea ska kunna spela match igen redan på söndag. Märk väl att United har en kapabel andrakeeper i form av Sergio Romero, men han saknar de Geas högstanivå.

de Gea har som bekant varit lite av ett spöke för Liverpool; vi minns nog alla hur Raheem Sterling missade friläge efter friläge mot demonmålvakten, och det vore uppenbarligen en stor fördel om han inte spelar på söndag.

Samtidigt bör vi nog höja ett varningens finger för United, för visst finns risk för underskattning den här gången?

2 kommentarer
  1. Det som jag ogillar hårt nu innan matchen är att gamla legendarer går ut och hånar med sitt ”Combined eleven” där de bara kör Liverpool-spelare rakt igenom. Det är sånt som gör att en underskattning kan komma och att detta tänder till United något extra. Nu har vi ju bara Trent på planen som verkligen känner till hur rivaliteten mellan dessa klubbar är, även om vi i dagsläget inte är några större konkurrenter.

    Får hoppas på ett tänt Liverpool på söndag som gör allt för att vinna matchen. Känns som United på senare år vet hur man försvarar sig mot Liverpool, där de ligger lågt och kommer att lägga långa bollar bakom våra ytterbackar på sina snabba James och Martial.

    • Ja jag tror det blir en tuffare match än vad många tror.

Kommentarer är stängda.