[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool har värvat den irländska tonåringen Caoimhin Kelleher. Hans position är målvakt:

* * *

Jon Flanagan har fått klartecken att gå för fullt av en knäspecialist. Det fanns farhågor om att Flanagan skulle tvingas till en ny knäoperation, men så blir det alltså inte (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool, Valencia, Inter, Arsenal och Bayern München är intresserade av Pedro (TMW).

Liverpool, Tottenham och Inter är intresserade av Carlos Bacca (TMW).

* * *

Aboubakar Kamara är inte överens om ett proffskontrakt med Monaco. Liverpool, Inter och Manchester City är intresserade av tonårsanfallaren (France Football).

* * *

Wolfsburg vill värva Martin Skrtel i sommar. Slovaken har ett drygt år på sitt kontrakt med Liverpool. Napoli visar också intresse för honom (The Mirror).

Liverpool kollar på Ashley Williams (The Mirror).

West Ham kan komma att försöka signa Glen Johnson om de misslyckas med att behålla Carl Jenkinson (The Mirror).

* * *

Chelsea är en av två PL-klubbar som studerar Fulhams unga målvakt Marcus Bettenelli. Fulham vill förlänga hans kontrakt (The Mirror).

Everton, Swansea och Bournemouth är intresserade av Bordeauxspelaren Henri Saivet, som värderas till £4 miljoner (The Mirror).

James McCarthy överväger att lämna Everton. Tottenham och Manchester City är intresserade av den tidigare Wiganmittfältaren (The Mirror).

Inter visar intresse för Asmir Begovic. Liverpool och Arsenal tros också vara angelägna om att signa Begovic om denne blir tillgänglig. Begovic har bara ett drygt år kvar på sitt kontrakt med Stoke (Mirror).

Inter planerar att buda £11 miljoner för Stevan Jovetic. Milanoklubben är även ute efter Asmir Begovic och Alex Song (The Sunday People).

Real Madrid är beredda att lyssna på erbjudanden på omkring £35 miljoner för Isco. Arsenal och Manchester City är intresserade (The Sunday People).

PSG, Wolfsbur goch Borrussia Dortmund visar intresse för Evertons rekordvärvning Romelu Lukaku. PSG är främst intresserade om de säljer Edinson Cavani (The Sunday People).

Tottenham hoppas locka Kevin Mirallas till London genom att använda Aaron Lennon som bete i förhandlingarna med Everton (The Sunday People).

11 kommentarer
 1. Känns lite konstigt att det inte ryktas några DMs till oss… Det är trots allt inte ens sommar än men att det inte ryktas en ända känns lite oroväckande…

  • Har ju förekommit rykten om bla Illaramendi och William Carvalho

  • Sant, dock tror jag inte att någon av de kommer att göra något större intryck ifall de skulle komma till oss… .

 2. Carvalho, Pedro och Isco, jo man tackar!

 3. Dream on, tyvärr. Blir säkert snarare Williams, Delph och någon mer halvsunkig one-season wonder. Typiskt Liverpool.

  Jag har pratat om Firmino förut, fattar fortfarande inte hur storklubbarna inte kan vara hetare på honom? Verkar vara vansinnigt bra, presenterat sig i landslaget och allting. Hade varit kul om vi i alla fall var med och battlade om honom.

 4. Man kan ju lugnt konstatera att kontraktsförhandlingar inte är FSG´s starka sida. Sterlings första kontrakt drog ut rejält på tiden, cirkusen runt honom nu. Sävligheten kring Gerrard i höstas då de tog hans lojalitet för givet. Flanos kontrakt löper snart ut också. Centrallinjen med nästa års två förmodade lagkaptener Skrtel och Hendo har bara ett år kvar på kontrakten. Varför har inte dessa förhandlingar skötts tidigare?

  • Hade du velat ha kvar en ännu långsammare Gerrard?
   Skrtel finns det många som är bättre än, han är verkligen beroende av att ha en bolltrygg spelare bredvid sig annars så är det panik hela tiden.
   Sterling är helt enkelt inte värd mer än man har erbjudit honom, bättre att sälja om ett bra bud kommer.
   Bara Henderson som känns tråkigt att man inte signat upp men där verkar man vara rätt så lugna med att komma överens, känns inte som att han kommer att dra till City för att sitta på bänken och tjäna mer pengar.

  • Gerrard hade mycket väl kunna fylla en roll ett år till i Liverpools extremt unga trupp, som med några få undantag skriker efter ledare. Men FSG´s passivitet gjorde att det rann ut i sanden. Inte som startspelare varje match, men han hade helt klart kunnat ha en fungerande roll i truppen.

   Då Skrtel är vår tämligen överlägset bästa mittback så vore det ju naturligtvis idioti att göra sig av med honom. Räcker med att gå till matchen på Emirates för att se vilken hönsgård försvaret är när han är borta. Skrtel, precis som Hendo, är två av få kulturbärare och ledare i den här upplagan av Liverpool och rimligtvis tänka som hörnstenar de kommande åren. 2 spelare som borde ha knytits upp betydligt tidigare. Precis som Sterling naturligtvis, i synnerhet efter hans fjolårssäsong. Det kan väl knappast ha kommit som en överraskning för Henry och Co. att Raheem skulle bli ett hett villebråd för andra klubbar? Varför hade inte alla tre färdiga kontraktsförslag på bordet direkt efter slutsignalen i fjol?

Kommentarer är stängda.