Enligt The Mirror vill har ägarna gått med på att Liverpool kommer att köpa två nya spelare under januaris transferfönster.

Rafa Benitez vill värva en anfallare samt en yttermittfältare, menar tidningen.

Emile Heskey pekas ut som förstavalet på anfallspositionen, men även Ruud van Nistelrooy och Luca Toni nämns som tänkbara alternativ.

Apropå Toni så säger han till tyska Kicker att han är villig att flytta till Premier League eller La Liga – en tydlig indikati0n på att han kanske inte kommer att återvända till Serie A.

Bayern München kommer troligtvis att släppa Toni utan att begära någon övergångssumma. Det gör honom till ett ännu intressantare alternativ, men man ska inte glömma att han har oerhört hög lön för tillfället.

Om yttermittfältarna skriver The Mirror att Celtics Aiden McGeady (£8m), Hamburgs Eljero Elia (£10m) och turken Arda Turan är aktuella namn.

Personligen gillar jag alla tre.

McGeady är en spelare som jag har haft bra koll på under många år och han vore spännande att se i England, men frågan är hur han skulle klara en övergång från Skottland, med tanke på hur låg kvalité deras liga håller.

Men, med tanke på att McGeady har gjort stormatcher mot högkvalificerat motstånd som AC Milan i Champions League, borde han hålla klassen även i engelska Premier League.

1 kommentar
  1. McGeady och Turan är grymma hoppas på en av dom iaf + Ruud eller pandev

Kommentarer är stängda.