Liverpool och Juventus har gjort flera affärer på sistone, då både Alberto Aquilani och Christian Poulsen har flyttat mellan klubbarna.

Nu hävdar Tuttosport att klubbarna kan vara på väg att genomföra ytterligare en övergång. Den här gången handlar det om veterananfallaren David Trezeguet, som uppges vara aktuell för en utlåning till Liverpool.

32-åringens Antonio Caliendo bekräftar Liverpools intresse: ”Intresse från Liverpool? Det finns förfrågningar, men inte bara från Liverpool,” sa Caliendo till Calciomercato. ”I Spanien finns intresse från Real Zaragoza och Hercules. Vi överväger erbjudandena, idag är en dag för reflektion, vi kommer att veta mer imorgon,” fortsätter agenten.

* * *

Enligt The Telegraph närmar sig Liverpool en affär för PSV-duon Ola Toivonen och Carlos Salcido.

Liverpool uppges ha budat £10 miljoner för Toivonen, men PSV vill ha omkring £13 miljoner för den svenska landslagsmannen.

2 kommentarer
  1. Om vi säljer Mascherano för £25M, är det orealistiskt att hoppas på Suarez då?

    Det känns som att £10M är för mycket för Toivonen, men har aldrig riktigt gillat Toivonen om jag ska vara ärlig.

    Salcido känns som en bra/okej värvning. Med tanke på vår budget så skulle jag vara nöjd om vi värvade honom. Har en bra inläggsfot och kan spela på flera positioner, har allmän erfarenhet och internationell erfarenhet.

    • Ja, jag tror att det är orealistiskt. Tror inte att pengarna som Liverpool eventuellt får för Mascherano kommer att spenderas på en spelare.

Kommentarer är stängda.