Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Harry Maguire från Leicester till Manchester United
– Dario Benedetto från Boca Juniors till Marseille
– Alexander Sørloth från Crystal Palace till Trabzonspor (lån)
– Gary Cahill från Chelsea till Crystal Palace

* * *

Bournemouths David Brooks har dragit på sig en skada som gör att han missar omkring 3 månaders spel. Nu jagar klubben ersättare – och det hetaste spåret är Harry Wilson. Initialt ville Liverpool sälja Wilson för £25m men nu pratar man med Bournemouth om ett lån där walesaren garanteras speltid. Bournemouth kommer troligtvis att behöva betala en avgift för att låna Wilson, samt straffavgifter om han inte uppnår en viss speltid (Dom King, Daily Mail).

* * *

Leeds är på väg att sälja Kemar Roofe till Anderlecht för £7m. Den spelaren som Leeds vill få in efter försäljningen är Liverpools Ryan Kent (Daily Mail).

* * *

Tottenham och Fulham förhandlar om en övergång för Ryan Sessegnon – och alla inblandade parter är hoppfulla om att nå en överenskommelse innan transferfönstret stänger (Sky Sports).

Tottenham har budat £30m + Josh Onomah för Sessegnon (GOAL).

Marseille visar också intresse för Sessegnon (La Provence).

* * *

Real Madrid erbjöd nyligen Manchester United en summa på £27,6m + James Rodriguez för Paul Pogba, men United nobbade (Sky Sports).

Arsenal förhandlar om Laurent Koscielny med såväl Rennes som Bordeaux (Sky Sports).

Inter planerar ett nytt bud på Romelu Lukaku, men inte heller det nya budet ska matcha Manchester Uniteds prislapp på £79m (Sky Sports).

* * *

Paulo Dybala tränar åter igen med Juventus. Argentinaren ställdes utanför lagets träningar när klubben förhandlade med Manchester United, men de sistnämnda är inte längre intresserade av honom, eftersom intresset inte var ömsesidigt (Sky Sports).

* * *

Maximilian Philipp kommer att skriva på Dinamo Moskva. Han köps för €20m (Bild).

Watford pushar fortfarande för att signa Ismaila Sarr innan transferfönstret stänger. Rennes kräver åtminstone €35m för sin stjärnspelare (France Football).

* * *

Lazio letar efter en köpare till backen Wallace (Il Messaggero).

Den av Chelsea ägda vänsterbacken Abdul Rahman Baba kommer att röra på sig i sommar. Marseille visade intresse men han vill inte spela i Frankrike den här säsongen (La Provence).