Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Junior Firpo från Real Betis till Barcelona
– Moise Kean från Juventus till Everton

* * *

Liverpool säljer Mignolet

Efter gårdagens förlustmatch i Community Shield flög Simon Mignolet till Belgien för att skriva på för Club Brugge. Övergångssumman ligger på £6-8m. Han kommer att skriva på ett 5-årskontrakt med Brugge. Detta rappoterar samtliga pålitliga engelska medier.

Idag kommer Mignolet att läkarundersökas av Brugge. Motivet till flytten ska utöver mer speltid vara att han kommer närmare sin familj i Belgien. Klopp ville egentligen behålla Mignolet, men efter 6 år i klubben väljer managern att tillgodose hans önskan om att få lämna.

Enlgit medierna har Liverpool för avsikt att ersätta Mignolet innan transferfönstret stänger. ESPN nämner Adrian som en potentiell ersättare, medan London Evening Standard kastar in Alex McCarthys namn i mixen. Liverpool Echo skriver att McCarthy ”is believed to be the frontrunner” att ersätta Mignolet, men nämner också Adrian som en möjlig ersättare. McCarthy ingick inte i Southamptons trupp i deras senaste träningsmatch.

Redan för flertalet veckor sedan nämnde London Evening Standard McCarthy som en potentiell ersättare till Mignolet – men då var Liverpool Echo ute och förnekade ryktet. Echo menade att McCarthys namn överhuvudtaget inte diskuterats av den nuvarande sportsliga ledningen. Nu är försäljningen av Mignolet mer eller mindre ett faktum – och Liverpool Echo har alltså gjort en kovändning kring intresset för McCarthy.

Värt att notera kring målvaktsryktena är också att turkiska medier konsekvent har rapporterat att Liverpool är intresserade av Trabzonspors 23-årige målvakt Ugurcan Cakir.

* * *

Calum Chambers är ett intressant namn för Sheffield United (Mirror).

Brighton och Sheffield United visar intresse för norrmannen Sander Berge (Voetbal Primeur).

Everton vägrar ge upp jakten på Kurt Zouma (Daily Mail).

* * *

Harry Maguire är i Manchester för att slutföra sin flytt till United (Sky Sports).

Manchester United har lagt ner sitt intresse för Paulo Dybala, eftersom spelaren inte har visat tillräckligt stort intresse för att genomföra övergången (Sky Sports).

* * *

Leganes och Nantes vill låna Kostas Mitroglou (Yahoo Sport FR).

Bordeaux har avslutat förhandlingarna med Boca Junior angående Cristian Pavon, som ser ut att hamna i LA Galaxy istället (Girondinfos).

Radamel Falcao har antytt att han kan vara på väg att lämna Monaco. Colombinanen säger öppet att han har 1 år kvar på kontraktet och inte har blivit erbjuden en förlängning. Anfallaren ska ha flera erbjudanden från andra klubbar (Nice-Matin).

Bristol är nära att signa Monacos talang Han-Noah Massengo för €8m (RMC).