Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Fernando Torres har offentliggjort att han lägger skorna på hyllan.

Raul har offentliggjorts som ny huvudtränare för Real Madrids B-lag.

Anderlecht har offentliggjort att Craig Bellamy tar över deras U21-lag.

* * *

Liverpool vill värva en vänsterback. En av spelarna som man överväger är Real Betis 22-åring Junior Firpo, som skulle kosta €50 miljoner. Barcelona är också intresserade av honom (Sport).

* * *

Pedro Chirivella lånades ut till Segunda-klubben Extremadura på januarifönstrets sista dag. Pappersarbetet blev dock inte klart i tid, vilket gjorde att Chirivella inte fick spela matcher för Extremadura. Nu är 22-åringen kontraktslös och Extremadura hoppas kunna signa honom (El Periódico).

* * *

Liverpool, Chelsea och Manchester United tillhör den skara PL-klubbar som är intresserade av Philippe Coutinho (Le 10 Sport).

* * *

Real Madrid visar sent intresse för Matthijs de Ligt (RMC).

* * *

Manchester City och Manchester United vill båda ha Harry Maguire. Mittbacken föredrar en flytt till City, mycket beroende på att han vill spela under Pep Guardiolas styre. Initialt krävde Leicester £80 miljoner för Maguire, men nu kommer de att acceptera £65 miljoner, vilket City är beredda att betala. En övergång är därmed nära till hands (Mirror).

City är dessutom nära att signa Rodri för £62,5 miljoner (Mirror).

* * *

Jorginho kan komma att lämna Chelsea för att återförenas med Sarri i Juventus (Daily Mail).

Chelsea och Everton förhandlar om en övergång för Kurt Zouma (Daily Telegraph).

* * *

Romas problem med FFP gör att de kanske tvingas sälja Nicolo Zaniolo i sommar. Tottenham är beredda att betala €40 miljoner + bonusar för 19-åringen, men Juventus är ändå favoriter till att signa honom (Tuttosport).

Napoli och Real Madrid förhandlar om James Rodriguez. Napoli vill låna honom för €10 miljoner med en obligatorisk köpklausul på €40 miljoner, som triggas nästa sommar. Real Madrid går dock inte med på detta, då de vill ha en större summa den här sommaren än de €10 miljonerna som de i så fall skulle få nu (Gazzetta dello Sport).

* * *

Den 35-åriga målvakten Asier Riesgo är överens med Manchester City och kommer att offenliggöras som ett nyförvärv under de kommande dagarna. Det handlar om ett 1-årskontrakt och han får rollen som tredjemålvakt (Marca).

Bayern München har tackat nej till Gareth Bale (Marca).

* * *

Martin Ödegaard är på plats i Tyskland. Han uppges vara väldigt nära en flytt till Bayer Leverkusen. Det är oklart om det handlar om en permanent flytt eller lån (norska TV2).

Ödegaard är nära att lånas ut till Bayer Leverkusen (Voetbal International).

Ödegaard väljer mellan Bayer Leverkusen och Real Sociedad (COPE).

6 kommentarer
 1. Hur bra är egentligen Maguire’s fot? Tänker hur bra han passar in i ett spelande City. Att han är stor, stark och bra på huvudet som en klassisk gammal PL-mittback är ju känt. Ser inte helt den enorma storheten i honom.

  Hur ställer sig LFC fans till en eventuell återkomst för Coutinho? Hans poängfot var saknad i en del perioder under säsongen. Ett mittfält med Fabinho defensivt, Coutinho offensivt och Henderson/Gini dela på ansvaret på mer grovjobbare. Alt. får Hendo vara reserv till den offensiva platsen, men vi har ju även Keita. Lyxproblem för Klopp men vi behöver en stor & bra trupp.

  • Inte coutinho för den summan de vill ha. För 750 milj visst men inte 1,5 miljard som de vill ha.

   Men en offensiv mittfältare skulle vara trevligt. Vi har ju ändå hyffsat mittfält med Fabinho, Hendo, Gino, Ox och Keita. Pepe verkar vara helt tyst om honom nu men frågan är om han håller i PL.

  • Pepe spelar AFCON så det är inte konstigt att det är tystare kring honom nu.

  • Maguire är en bättre passningsspelare än man tror. Kan även transportera boll. Men jag tycker också summorna som nämns för honom är lite bisarra.

 2. Riktigt bra jobbat med dessa transfer rumours. Väldigt trevligt att läsa och man slipper leta själv.

  • Kul att höra – nu hoppas vi att de engelska tidningarna också kan leverera 🙂

Kommentarer är stängda.