Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Dejan Lovren är ett av tre alternativ mittbacksalternativ hos AC Milan. Lovren, som skulle kosta €20 miljoner, är det äldsta alternativet, då de andra två är Sampdorias Joachim Andersen och Atalantas Gianluca Mancini. De två sistnämnda har prislappar på €25 miljoner vardera (RAI Sport).

* * *

På måndagen genomgick Sheyi Ojo en läkarundersökning hos Glasgow Rangers. Tanken är att Ojo ska lånas ut till Rangers nästa säsong (Daily Record).

* * *

Rafa Camacho är ointresserad av att skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool, eftersom han vill ha mer speltid. Camacho, som har ett år kvar på nuvarande kontraktet, ska ha blivit lovad mer speltid av Klopp när tysken blockade hans utlåning till Sporting i januari – men speltiden uteblev. Kontraktssituationen gör att Liverpool känner sig tvungna att sälja honom i sommar; LFC kräver €10 miljoner, men Sporting – som förhandlar med såväl klubben som agenten – är inte beredda att betala den summan. Sporting hoppas kunna signa Camacho för €5 miljoner (A Bola).

* * *

Liverpool har scoutat Dorukhan Toköz intensivt under de senaste månaderna. 23-åringen är en defensiv mittfältare som spelar för Besiktas (TRT Spor).

* * *

PSG är beredda att sälja Neymar om man mottar ett stort bud för honom (L’Equipe).

Däremot har PSG-presidenten Nasser Al Khelaifi klargjort att Kylian Mbappé absolut inte kommer att lämna klubben i sommar (France Football).

* * *

Joao Felix är detaljer från att bli klar för Atletico Madrid, som är beredda att betala hela hans utköpsklausul på 120 miljoner euro. Felix skulle bli klubbens dyraste köp genom tiderna (Marca).

Real Madrid vill göra klart med Paul Pogba innan första juli, men de är fortfarande inte överens om övergångssumman med Manchester United (Marca).

Barcelonas Denis Suarez är nära att säljas till Valencia för €20 miljoner (Marca).

* * *

Frank Lampard har informerat Derby County om att han vill lämna klubben för att återvända till Chelsea (London Evening Standard).

Willian har bara 1 år kvar på sitt kontrakt med Chelsea, men trots detta har klubben tackat nej till två bud på £35 miljoner. Buden kom från Barcelona och Atletico Madrid (Sky Sports).

* * *

Norwich Citys unga försvarare Ben Godfrey är nära att skriva på ett nytt kontrakt med klubben (Sky Sports).

Juventus är intresserade av Kieran Trippier, vars prislapp ligger på £30 miljoner (Times).

* * *

Everton har lagt ett bud på Lilles mittfältare Thiago Mendes (Le 10 Sport).

Marseille visar intresse för den av WBA ägda anfallaren Salomon Rondon (La Provence).

Marseilles mittfältare Morgan Sanson har bett West Ham om betänketid sedan London-klubben gett honom ett erbjudande. Marseille är beredda att sälja Sandon för €30 miljoner (La Provence)3 kommentarer
  1. Namnet Toköz låter som en given Klopp-spelare. 😉

  2. Kudos till er redaktörer som kör dessa sillysvep dagligen, uppskattas oerhört!

Kommentarer är stängda.