Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Liverpool har lagt ett bud på Nicolas Pépé. Hittills har inte Lille accepterat varken Liverpools eller de andra två buden som inkommit på Pépé (Le 10 Sport).

* * *

På fredagen var Dejan Lovrens representanter i Milano och förde samtal med AC Milan (Tuttomercatoweb).

* * *

Timo Werner kan tänka sig att stanna i Leipzig sedan Bayern Münchens intresse för anfallaren svalnat, då de istället lägger stort fokus på att signa Leroy Sané från Manchester City. Werner kan tänka sig att förlänga kontraktet om en utköpsklausul inkluderas, på så vis skulle inte Leipzig tappa honom på free transfer nästa sommar (SportBild).

Borussia Dortmund har hört av sig till Bayern München om att få köpa tillbaka Mats Hummels (SportBild).

Hummels är nära en övergång till Dortmund för €30 miljoner (Sky Germany).

* * *

Manchester City vill signa Harry Maguire, men är bara beredda att betala £50 miljoner för honom. Manchester United är villiga att betala en summa närmare de £80 miljonerna som Leicester kräver för honom. Uniteds problem är att Maguire vill till City och att de nu måste försöka övertala honom om att en flytt till United trots allt är att föredra (Daily Mail).

Maurizio Sarri kan äntligen flytta till Juventus sedan de italienska mästarna kommit överens om den ekonomiska kompensationen med Chelsea. De kommer att betala £7 miljoner för att köpa loss Sarri (Daily Mail).

Nu riktar Chelsea blickarna mot Frank Lampard, som Derby vill ha £4 miljoner för att släppa (Guardian, Daily Mail).

* * *

Barcelona har kontaktat Borussia Dortmund om Raphael Guerreiro. De är beredda att betala €25 miljoner för vänsterbacken (Sport).

Barcelona ligger långt efter i lönebudgivningen om Mattijs de Ligt. De har bara erbjudit €6 miljoner om året, medan Juventus har erbjudit €10 miljoner/året och PSG hela €12 miljoner/året (Sport).

Jesper Cillessen är på väg till Premier League. Där är han eftertraktad av Manchester United, Everton och West Ham. Benfica var också intresserade, men de var bara villiga att betala €12 miljoner, vilket är drygt hälften av vad Barcelona kräver för att släppa målvakten (Sport).

André Gomes är ytterst nära att skriva på för Everton på permanent basis (AS).

Real Madrid har fortfarande inte gett upp hoppet om att signa Kylian Mbappé i sommar (AS).

* * *

Yohan Cabaye är kontraktslös efter ett äventyr på Mellanöstern. Schalke är intresserade av att signa veteranmittfältaren (L’Equipe).