Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Timothy Weah är klar för Lille.
– Jerome Sinclair är klar för VVV Venlo på lån.

* * *

Benfica och Porto är intresserade av Liverpools anfallstalang Bobby Duncan. De vill gärna låna honom med köpoption (Record).

* * *

Yacine Brahimi är nära att skriva på för Arsenal. Den algeriska landslagsmannen är free agent för tillfället (La Gazette du Fennec).

* * *

Amiens har erbjudit Sebastian Holmén ett 3-årskontrakt. Svensken är free agent (L’Equipe).

Sevilla har budat €11-13 miljoner för Lucas Ocampos och Marseille överväger att acceptera budet på argentinaren, som har 1 år kvar på sitt kontrakt med klubben (L’Equipe).

* * *

Lyon är nära att göra en sensationell dubbelvärvning från Lille. Det är Thiago Mendes och Youssouf Koné som är på väg att ansluta för sammanlagt €37 miljoner (RMC, L’Equipe).

Lyon och Tottenham är överens om en övergångssumma för Tanguy Ndombele. Den ligger på €72 miljoner, varav €10 miljoner är bonusar, men Spurs och Ndombele är ännu inte överens om kontraktsvillkoren (L’Equipe).

* * *

Inter är beredda att sälja Radja Nainggolan, Mauro Icardi, Joao Mario, Dalbert och Borja Valero för att boosta sin transferbudget (Tuttosport).

Adrien Rabiot har anlänt till Turin. Senare idag kommer han att läkarundersökas av Juventus (Sky Italy).

Borussia Mönchengladbach är intresserade av Malang Sarr och Marcus Thuram (Kicker).

1 kommentar
  1. Roma verkar suttit inne på några övergångar ett tag. Manolas, Pellgrini mot Diawara och Spinazzola inom några timmar.

Kommentarer är stängda.