Zzzz… Landslagsuppehåll är så tråkiga.

Samma saker händer alltid:
1) Sverige spelar en skittråkig landskamp. När Sverige spelar två matcher under samma uppehåll förlängs pinan med ytterligare en match.
2) Liverpool får minst en nyckelspelare skadad.

Vet inte riktigt vad jag retar på mig mest. Landslaget är ju kriminellt dåligt nuförtiden. Förut var det pissigt spel men godkända resultat, nu är det pissigt spel och pissiga resultat.

Sedan ska man klaga på alla förutom Zlatan, eftersom han ju aldrig får den hjälp som han behöver, men ingen verkar tänka på att även Zlatan skulle behöva hjälpa medspelarna när han spelar i landslaget. En sann världsspelare höjer laget och gör andra bättre.

Nåja. Kostar man 40 miljoner euro och en supersurpuppa med 12 månader kvar på kontraktet måste man ju trots allt ha en viss kapacitet.

Jag har inte skrivit så många inlägg på sistone, men självklart har det hänt saker kring Liverpool. För att kortsammanfatta i punkform:

– Babel har surat över lite speltid. Klagat offentligt på Benitez, till och med. Kanske är dags för Babel att börja ha lite självkritik? Men det kanske är svårt att kunna rannsaka sitt eget spel om det är under all kritik?

– Kuyt tror på Babel. Mjo, men vem hade förväntat sig något annat av Liverpools Mr Nice Guy #1? Mycket väntat att han är schysst mot Babel när holländska journalister ställer retoriska frågor under landslagsuppehållet.

– Riera säger öppet att han har haft ett snack med Benitez. Aldrig fel att ta ett snack med chefen, förmodar jag.

– Alonso erkänner att han började tänka på att lämna Liverpool efter förra sommarens behandling. Föga förvånande. Vem hade inte gjort det? Alonso blev behandlad respektlöst, men fotbollens värld är respektlös.

– Liverpool försöker inte ens förneka att det kommer att dröja mååånga år innan den nya arenan blir färdig. Amerikanerna är mer eller mindre lika panka som valfri WAG efter en shoppingrunda.

– Reina vill att Liverpool ska ta mer risker för att undvika alla satans kryssmatcher. Det vill jag också. Men vill Benitez det? That’s the question…

– Mihaylov är lite lack över att Liverpool inte kunde komma överens med PSV om en deal innan transferfönstret stängde. Inte så konstigt, det bör vara frustrerande att bli stoppad av en klubb som man ändå aldrig kommer att få chansen av. Girighet är en synd, Liverpool.