Enligt The Mirror har Liverpools styrelse beslutat sig för att sparka Rafa Benitez, eftersom de kom fram till att spanjoren har ”förlorat omklädningsrummet”, som man brukar säga.

Vidare skriver tidningen att flera av klubbens storstjärnor har tappat tron på Benitez och att de rent av har sagt att de ska lämna om spanjoren fortsätter i klubben.

Det enda som återstår innan Benitez definitivt har fått sparken är att förhandla om kompensationssumman.

The Mirror menar att den nya managern kommer att få en transferbudget på omkring £20 miljoner + få köpa för alla pengar som spelarförsäljningar ger.

Genom att sälja Albert Riera, Ryan Babel, Alberto Aquilani och Yossi Benayoun kan klubben få in ytterligare £25 miljoner.

Tidningen skriver att Roy Hodgson, Louis Van Gaal och Jorge Jesus toppar klubbens önskelista över nya managers.

Sammy Lee uppges ta hand om tillfälligt innan en ny manager rekryterats.

* * *

UPPDATERAD:

Nu skriver även den mycket pålitliga källan BBC att Benitez har blivit erbjuden en kompensationssumma för att sluta som manager för Liverpool.

Benitez agent Manuel Garcia Quilon kommenterar:  ”We don’t know anything more than what’s being said.

”We’re not saying anything.”

* * *

Svensk media har också snappat upp nyheten.

1 kommentar
  1. Då är det helt klart att Benitez lämnar. Inte en chans att han stannar när alla tidningar bekräftar detta. Jag hoppas på van gaal,han kom till Bayern och hitta deras svaghet,kanterna. Det är precis där vårt största problem ligger. Han är visserligen en idiot(fråga Luca Toni),men han lyckas i sina klubbar och vi behöver ett nytt tänk i anfallspelet.

Kommentarer är stängda.