Så här på söndagskvällen/natten finns det ytterligare några silly season-uppdateringar.

Sky Sport News och flera andra källor uppger att Carlos Tevez representanter kommer att samtala med alla intresserade klubbar inom de närmaste två dagarna.

Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea och två ännu icke-namngivna klubbar är intresserade av argentinaren. De okända klubbarna ska komma från Italien och Spanien.

Inter är väl ett ”safe bet” apropå den italienska klubben. Känns i alla fall som så.

Enligt Sky Sports News är den spanska klubben troligtvis inte Real Madrid. Då är det väl bara Barcelona som har råd med Tevez? Om nu inte Atletico Madrid säljer antingen Agüero eller Forlan till andra klubbar.

* * *

Daily Mail skriver att Liverpool ligger mycket bra till att värva Glen Johnson.

Detta eftersom spelaren själv är angelägen om att komma till Liverpool. Det låter bra!

* * *

Shakhtar Donetsk briljante högerback Darijo Srna säger i en intervju med Sportske Novosti att han har erbjudanden från två europeiska toppklubbar.

Srna har fortfarande inte bestämt sig för om han ska flytta, men han räknar med att saken ska klaras ut inom två-tre dagar.

De senaste månaderna har Srna ryktats till Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Liverpool, Bayern München och Manchester United.

Ja, och Tottenham, men de är ju knappast vad man kallar för ”europeisk toppklubb”.

Somliga kanske minns att jag nämnde Srna i diskussionen rörande en ny högerback till Liverpool när jag behandlade detta för en vecka sen. Läs mer om det HÄR.