. . .

Melbourne Victory 21-åriga stjärnskott Marco Rojas har bekräftat att han kommer att lämna klubben för spel i Europa inom kort. Liverpool kollade på Rojas tidigare i år och undersökte även möjligheterna att signa honom för £500 000 (The Daily Mail).

Liverpool visar intresse för Cristian Tello och Kurt Zouma. Den sistnämnde är även ett intressant namn för båda Manchester-klubbarna samt Swansea (The Daily Mail).

* * *

Liverpool är beredda att göra ett nytt försök att signa Cristian Tello, trots att hans prislapp har stigit sedan förra sommaren. I Tellos nuvarande kontrakt finns en utköpsklausul på omkring £8 miljoner, men det vore en rejäl utmaning för Liverpool att övertyga Tello om att lämna Barcelona. Dessutom måste Barcelona övertygas om att sälja talangen för att affären ska gå i lås (The Mirror).

* * *

En tweet som egentligen inte är en riktig tweet men men…

För er som inte orkar läsa, står det sammanfattningsvis att Luis Suarez vill att Liverpool gör en seriös CL-satsning i sommar för att han ska vilja vara kvar. Suarez förväntas vilja lämna – om han inte får garantier att Liverpool gör tunga investeringar i sommar. Duncan Castles tillägger att FSG har lagt undan omkring £25 miljoner till sommarens transferfönster – en transferbudget som kan byggas på av försäljningar.

* * *

Will Hughes har förlängt sitt kontrakt med Derby. Numera är han kontrakterad över de kommande tre säsongerna (Derbys officiella hemsida).

* * *

I dagsläget är problembarnet Ravel Morrison utlånad från West Ham till Birmingham. Nu visar Manchester City oväntat intresse för Morrison, som troligtvis inte kommer att återvända till West Ham (The Mirror).

Cardiff vill signa Chris Eagles (The Mirror).

* * *

Cardiff är intresserade av Readings duo Hal Robson-Kanu och Alex Pearce (The Telegraph).