Alex Teixeira vill flytta till Liverpool – men även det andra budet nobbades av Shakhtar.

Det senaste kring Liverpools eventuella stjärnvärvning är att Daily Mail uppger att Shakhtar har tackat nej till ett andra bud från Liverpool. Budet låg på £28 miljoner. Sky Sports rapporterar detsamma med tilläggen att spelaren gärna vill genomföra flytten och att klubbarna fortfarande förhandlar med varandra.

Nu är frågan hur högt Liverpool är beredda att gå för att värva honom?

10 kommentarer
 1. Håller tummarna för att det här inte blir en ny Sanchez/Salah/Konoplyanka/Willian/Mkhitaryan-saga

 2. Men Echo rapporterar att Shakthar fortfarande väntar på ett andra bud…

  Pelle, vad tror du kommer ske? Kommer Liverpool höja ett andra/tredje bud eller slutar det med att Chelsea pröjsar och så får Klopp leta vidare?

  Vore synd att missa en sådan värvning men han bör EGENTLIGEN inte vara prio 1 just nu – även fast jag är sjukt uppspelt över honom

  • Jag vet ju inte, men det är väldigt mycket pengar för en spelare… Har svårt att se LFC betala det som Shakhtar kräver, så är skeptisk… Men hoppas förstås. Jag kan förstå att detta är prio #1 för Klopp med tanke på måltorkan och att man jobbar på att få in Matip i sommar. Min ”dröm” är att man bara kommer att behöva värva 2-3 spelare i sommar, och inte 8-10 spelare som man brukar.

  • Mycket pengar ja men känns som priserna överlag har eskalerat de senaste åren. Bottenlagen i England värvar för en hel del numera också iom de nya tv avtalen. Tror vi kommer missa honom. Om detta är en spelare klopp verkligen vill ha tycker jag de skall satsa. Han förtjänar sina egna killar.

 3. Bara betala! Hörde rykten om att han var överens om en lön på 45 000£ I veckan.. Sturre har väl 150 000£ i veckan..? Bara där ”sparar vi” drygt
  5 000 000£ på ett år..? Jämfört med Sturre alltså.. Sparar kanske är fel ord.. men 34-36 millar borde vara okej med hans löneanspråk?

  • Om han kan tänka sig 45 i veckan så vill han verkligen till oss! Benteke och Sturre tjänar ju som sagt 240 ihop i veckan och de ger oss mer eller mindre inte ett skit tillbaka. Har för mig att sturres lön är 120 i grundlön som kan bli 150 om han klarar av vissa prestationsklausuler vilket inte bör hända på bänken. Dags att städa bort gamla synder nu.

 4. Läser även att budet har klausuler som gör att övergångssumman kan komma i närheten av de €50M som Shakhtar vill ha för honom, men då måste hans prestation i Liverpool vara på nivå med det han har presterat i Shakhtar, så det är kanske inte helt troligt att allt det slår in. Tror han har 26+5 på 26 matcher.

  Men det gör ju en hoppfull att de kommer fortsätta förhandla i veckan och justera lite på de där klausulerna. Fingers crossed!

  • Presterar han så är ju CL helt plötsligen rätt aktuellt och kanske även en chans på toppen… då är det nog ingen i ledningen som gråter 🙂

 5. @TransferSources: Liverpool are now very likely to sign Alex Teixeira before Monday’s transfer deadline. Negotiations have now been completed.

  • Och nu verkar det som ett tredje bud blivit nekat. Känns väldigt otroligt med försäljning i detta fönster nu.

Kommentarer är stängda.