Liverpool erbjöd Wolves £2 miljoner för Wayne Hennessey innan Rafa Benitez fick sparken. Nu hoppas Wolves att Liverpool återupplivar sitt intresse för den 23-årige målvakten, som inte är nöjd med sin nuvarande situation i klubben (The Express & Star).

* * *

Liverpool, Tottenham och Wigan är intresserade av Sporting Gijons Jose Angel. Vänsterbacken är spansk U21-landslagsman (The Daily Star Sunday).

* * *

Barcelona är beredda att spendera alla de £28 miljonerna som Manchester City betalar för Yaya ToureJavier Mascherano. Om den spanska storklubben misslyckas med att värva argentinaren betraktar de Tottenhams Wilson Palacios som ett alternativ (The Daily Mail).

* * *

Högt uppsatta källor inom Manchester United har förnekat att klubben är intresserade av Joe Cole (The Guardian).

* * *

Manchester City kommer att träffa Robinho under nästa vecka och informera brassen om att han kan lämna klubben om han så önskar (The Mirror).

* * *

Sevilla är den senaste klubben att visa intresse för Michael Ballack (El Correo).

* * *

Everton är beredda att bjuda £5 miljoner för Torinos back Angelo Ogbonna. Den italienska U21-landslagsmannen betraktas som en ersättare till Joseph Yobo, som ser ut att lämna Everton i sommar (The Daily Mail).

* * *

Birmingham är inte längre intresserade av varken Kris Boyd eller Aiden McGeady (The Daily Record).

* * *

Barcelona och Valencia är överens om att 20 miljoner euro kommer att ta Juan Mata till Katalonien. Talangen är nära att signera ett femårskontrakt med Barcelona. Samtidigt kan detta innebära att Zlatan Ibrahimovic är på väg bort – Barcelona rapporteras leta efter en köpare till svensken (Marca).

* * *

Barcelona uppges rent av vara beredda att låna ut Ibrahimovic. Anfallens skyhöga lön på 10 miljoner euro är förstås ingenting som klubben vill betala en squadplayer. Nu letar Ibrahimovics agent efter en klubb som är villig att betala Ibrahimovic hela 12 miljoner euro om året i lön (Sport).

* * *

Atletico Madrid är intresserade av Corinthians anfallare Dentinho (Radio Cadena Ser).

* * *

Barcelona har återupplivat sitt intresse för Luis Felipe (La Opinion de La Coruna).

* * *

Sporting Lissabon förhandlar med Valencia angående Hugo Viana (A Bola).

* * *

Juventus vill ha Diego Forlan i utbyte mot Tiago. Italienarna är dessutom beredda att kasta in Fabio Grosso i affären (Tuttosport).

* * *

Den sydafrikanska anfallaren Katlego Mphela säger sig vara aktuell för Birmingham (Kick Off magazine).

* * *

Mexikanen Pablo Barrera är ett intressant namn för Manchester United och Tottenham (The Daily Mail).

* * *

Chelsea har bjudit 12 miljoner euro för Benficas back David Luiz (The Times).

* * *

Chelsea uppges dessutom vara intresserade av AC Milans Marco Borriello (Mediaset).

* * *

Sol Campbell har svårt att bestämma sig var han ska spela nästa säsong. Arsenal har erbjudit ett ettårskontrakt, medan Celtic har erbjudit ett tvåårskontrakt (The Sunday Express).