Stewart har förlängt sitt kontrakt med Liverpool, som uppges vara intresserade av ett par fina talanger.

Kevin Stewart debuterade inte i Liverpools A-lag förrän han var 22 år gammal. Nu anser klubben att han har imponerat tillräckligt mycket för att få ett A-lagskontrakt, som han gladeligen skrev på. Stewart har skrivit på ett 4-årskontrakt.

Det kan bli fler talanger i Liverpool framöver. Enligt den franska tidningen Aujourd’hui en France har Liverpool visat mest konkret intresse för Monacos 17-åring Kylian Mbappe, som även ryktas till klubbar som Real Madrid och PSG. GOAL nämner också Liverpools intresse för tonårsanfallaren.

Ytterligare en spelare som Liverpool uppges vara ute efter är AC Milans otroligt unga succémålvakt Gianluigi Donnarumma. Tuttosport uppger att LFC och Ajax är intresserade, och att Barcelona är villiga att betala 30 miljoner euro. ”Problemet” i sammanhanget är att Milan inte har för avsikt att sälja honom oavsett hur stora bud intressenterna framför.

3 kommentarer
  1. Är positiv till att plocka in Donnarumma även om han skulle bli otroligt dyr.
    Men jag har svårt att tro att han lämnar Milan där han är förstamålvakt och har gjort sig ett namn för Liverpool och PL där det inte alls finns samma garantier att han ska vara etta.
    Men jag hoppas även om jag tar ryktet med en oerhört stor nypa salt.

  2. Nu har jag ingen aning om hur duktig Kylian Mbappe är. Men med tanke på vad Monaco lyckades pressa ut för Martial så kommer de förmodligen bli en snordyr historia. Donnarumma är säkert en fantastisk målvakt, men ska vi plocka in han för dyra pengar som 17 åring? Jag vet inte om jag är så säker på de. Ser hellre en mer etablerad målvakt som ska gå rakt in i 11an. Skiter i om han är 33 år gammal. Han ska bara vara ett säkert kort!

  3. Apropå talanger. Hur går det med Bobby A som Liverpool värva från Holland ifjol

Kommentarer är stängda.