Det blev till slut en 3-2-seger på bortaplan mot Bolton. Liverpool tog således 3 extremt viktiga & efterlängtade poäng.

LFC fortsätter dessvärre att ha stora defensiva problem i samband med fasta situationer. Båda Boltons mål kom till på det viset och om jag inte minns fel har alla Liverpool baklängesmål i ligan varit på fasta situationer.

Liverpool fick jobba i uppförsbacke matchen igenom.
Bolton gjorde 1-0.
Bolton gjorde 2-1.

Sedan fick de en utvisning, detta var tidigt i andra halvlek, och då tog Liverpool över helt. Då kunde inte längre Muamba punktmarkera Gerrard, vilket Boltonspelaren framgångsrikt gjorde tidigare i matchen.

Målen då?
1-1 var en finfin prestation av Johnson.
2-2 var ett vackert avslut från Torres efter gediget förarbete av Kuyt.
3-2 dunkade Gerrard in efter bra förarbete av Torres, var det väl.

Som ni märker är endast ett fåtal spelare inblandade i Liverpools mål.

Leiva, Riera, med flera måste också börja producera framåt. Och det per omgående!

Tycker även att det var otroligt irriterande att Liverpool inte punkterade matchen genom att göra 4-2. Istället spelade man en, två eller – ja, rent av tre passningar för mycket – det såg nästan lite oseriöst ut… Dåligt! Tryck in bolldjäveln!

Nåja, det blev 3 poäng ändå och då kanske man inte ska klaga för mycket.

Debutanden Kyrgiakos då? Jo, han hanterade Davies bra i luftrummet. Oväntat bra, till och med. Greken var dock lite av en säkerhetsrisk i spelet med boll, vilket jag tyckte såg ut att bero på bristande kommunikation med lagkamraterna.

Med bättre kommunikation är jag övertygad om att greken kommer att kunna vara en klart tillräcklig spelare för LFC i framtiden.

7 kommentarer
 1. Gillade Lucas innan men killen får fan rycka upp sig det gäller babel också

 2. Inte för att vara negativ, men den nye greken var bedrövligt dålig. Fattar inte hur vi kan värva in sån skit framför våra egna, unga, hungriga killar.

 3. Babel har fått sin tid och han har stannat i utvecklingen. Om jag vore benitez skulle jag göra mig av honom faktiskt. Aldrig varit en Babel fan faktiskt, han underpresterar varje gång han får chansen. Lite tråkigt , men that is harsh reality.
  Håller med Anders om greken faktiskt. Ayala är ett bättre val !

 4. Greken var knappast bedrövligt dålig. Han gjorde en bra insats. Kommunikationsfel är det väl int ekonstigt att det blir i förrsta matchen. Han vann alla utom en nickduell. Någon som tror Ayala hade plockat bort Davies i luften på samma sätt?

  It was a difficult game for Kyrgiakos, but I am really pleased because he was very dominant in the air against Kevin Davies, which is not easy, and also Johan Elmander.

  ”I think for his first game in England he was really good.” Rafa

 5. Man kan inte dömma spelare efter en match, och Kyrgiakos har väl egentligen bara tränat med laget en vecka? Knappt det. Ge honom tid!

 6. Håller med om att greken var bra för att spela sin första match i liverpool.
  Lucas var inte helt bedrövlig hela tiden, men det kan i.o.f.s. inte bli sämre 🙂
  Babel borde säljas, han har fastnat i att han måste bevisa vad han går för varje gång han har bollen och passar den alltid för sent, måste alltid dribbla en gubbe innan han passar…
  Jag tycker dessutom att Baptista vore ett bra köp, bredd i både anfall och offensivt mittfält, genombrottskraft och skott. En dimension ytterligare.

  GO REDS!

 7. Okej, jag kanske är lite hård mot greken. Men det är nog för att jag tycker han var en helt onödig och meningslös värvning. Det är i såna här tillfällen man ska ge de spelare som ligger på gränsen chansen att spela. Ayala har inte gjort bort sig och jag tror inte Kelly hade gjort bort sig heller, men Rafa gör en jävligt kortsiktig värvning och nu kommer han spela och stå ivägen för de yngre killarna. Dessutom kostade han ju pengar, vilket man inte kan säga om kidzen.

Kommentarer är stängda.