. . .

Enligt den tyska tidningen Bild är scouter från Liverpool, Manchester United och Chelsea numera regelbundna besökare på Hamburgs hemmamatcher. Deras intresse för Hamburgs matcher bottnar naturligtvis i den sydkoreanska anfallaren Son Heung-Min, som har gjort succé i Bundesliga under den här säsongen.

20-åringens nuvarande kontrakt med Hamburg går ut sommaren 2014, men parterna förhandlar om att förlänga kontraktet med ytterligare två år, uppger Bild, som tillägger att en utköpsklausul kan komma att inkluderas i det nya kontraktet.

Bild skriver att Liverpool ryktas vara villiga att betala 10 miljoner euro för Heung-Min, men att Manchester United och Chelsea ryktas vara beredda att betala ännu mer, samtidigt som Inter också är intresserade av den mångsidiga sydkoreanen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Spännande spelare, men jag tycker dock att man främst ska utnyttja de spanska klubbarnas situation och plocka russinen ur de mindre klubbarna.

  2. Duktig spelare för att bara vara 20år. Precis som det står ovan är han otroligt mångsidig. Skjuter bra med båda fötterna, snabb, teknisk, hal. Vore en intressant värvning men först och främst ska vi nog hitta två bra mittbackar i sommar och även en ny målvakt. Kanske Lovren, Amorebieta och Zieler? (Mina förslag).

  3. ”Succéanfallare”? Mja, men är helt klart bra och lovande. Är inte ett så stort fan av att urvattna superlativen 🙂

    • Sola: Haha ja, det blev lite Sportbladet med ”succéanfallare”. Men om en Bundesligaklubb värvar en anfallare från sydkoreanska high school-ligan och spelaren gör 9 mål på 20 ligamatcher fyra år senare, så är det ju verkligen en succéanfallare.