. . .

Luis Suarez överväger att lämna den engelska fotbollen efter att ha blivit ”chockad och besviken” av den 10 matcher långa avstängningen (The Times).

Liverpool befarar att Luis Suarez kommer att vilja lämna klubben i sommar, då han känner sig ”förstörd” av den 10 matcher långa avstängningen (The Mirror).

* * *

José Mourinho är nära en återkomst till Chelsea. Abramovich planerar att ge Mourinho en dyr välkomstgåva i form av Radamel Falcao för €60 miljoner (Bild).

* * *

Real Madrid är intresserade av Sergio Agüero (The Telegraph).

Atletico Madrid är villiga att betala €28 miljoner för Luis Muriel (La Gazzetta dello Sport).

AC Milan har kontaktat Getafe rörande Abdelaziz Barrada (Sky Italy).

* * *

Tony Pulis är på väg att lämna Stoke. Pulis planerar att offentliggöra detta när Stoke är säkra från degradering (The Mirror).

Arsenal vill signa en ny målvakt. Det senaste namnet av intresse är Hamburgs Rene Adler, som London-klubben tror sig kan signa för £5 miljoner (The Mirror).

Scott Sinclair vill bli utlånad från Manchester City nästa säsong – om Mancini stannar kvar som manager. Sinclair vill dock inte lämna på permanent basis, vilket kan bero på att han skrev ett lukrativt fyraårskontrakt förra sommaren. West Brom, Everton och Aston Villa är intresserade av yttermittfältaren (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Jag hoppas alla som vill att Suarez skall lämna Liverpool är nöjda nu. Själv tycker jag att det skulle vara en katastrof.

 2. Det var många på denna & andra Liverpool hemsidor , som spotta & ville sälja Suarez.
  Till er vill jag säga : Sluta håll på Liverpool ni skämmer ut oss andra supportrar !!!

  Suarez är oberäknelig men han har värt oss i år / förra året , Och är den nyckelspelare vi ska / måste bygga runt om.

  Liverpool & oss som supportrar ska stå bakom våran stjärna för han är nyckeln till vår framgång.

  YNWA

  • Så du menar att bara för att man håller på ett lag så ska man acceptera allt som laget spelare gör?
   Suarez är en fantastisk fotbollsspelare och enormt viktig för Liverpool, men gång på gång visar han att han är en omogen idiot.
   Ska det beteendet verkligen vara acceptabelt i Liverpool?
   Sen när blev en spelare större än klubben?
   Jag säger inte att jag vill att han ska lämna, men jag förstår om han gör det.

 3. Tycker Suarez borde ”bita ihop sin stora trut” och börja betala tillbaka för all den badwill han gett klubben.

  Hur f*n kan man börja bita folk mitt under match och sen börja lipa för att man blir avstängd??? Är så låg nivå så det finns inte.
  Det värsta är ju att han gjort det tidigare, frågan är hur många normalt funtade människor skulle enns få för sig att tänka tanken under match.. Inget snack om att han är en gudomlig spelare men kan inte köra med skygglappar på och köpa all skit han håller på med, och sen stå till svars för det inför vänner och kollegor..

  • Desto bättre spelare, desto mer skit tolererar man. Så är det, både för fans och klubben.

   Jämför med Charles Itandje (och Plessis) som drog vitsar och skrattade under en Hillsborough-ceremoni. Itandje som var tredje målis fick lämna klubben direkt. Eller hur vissa spelare som i svenska landslaget (Z, Ljungberg) har i princip egna regler. Det gullas otroligt med dem för inte landslaget vill ha dem missnöjda.

   United behöll Cantona som var deras bästa spelare på den tiden. Kolla hur mycket skit City har stått ut med Balotelli, det krävdes hur många felsteg som helst innan han såldes, både på och av planen.

   Precis som Jamie Carragher argumenterar och vrider och vänder på det för supporta sina egna så gör jag det också. Sen tycker jag incidenten är åt helvete fel. En avstängning på 4-5 matcher hade varit på sin plats.

   Men 10? Inte en fucking chans.

   Tror det är större risk att Suarez ”biter ifrån” än ”ihop” och lämnar klubben och ligan i sommar tyvärr.

 4. Kommer bli så jävla ledsen om Suarez lämnar i sommar men jag har full förståelse för att han kanske vill flytta på sig. FA vill korsfästa honom. Han är vår viktigaste spelare och lämnar han tror jag inte Liverpool spelar CL på minst 4 år till. Självklart skulle vi få bra betalt men vilken klass-spelare ska vi köpa för pengarna som vill gå till en klubb som slutar 7a och är en lång väg från CL?

  • Frågan är också om hans beteende avskräcker andra klubbar från att köpa honom? Kan finnas en risk att han blir mycket billigare än vad han är värd…

 5. Jag tycker att SalmoN har en poäng här. Biter man inte någon så blir man ju inte avstängd överhuvudtaget. Men till skillnad ifrån alla andra skandaler som Suarez varit inblandad i så blir ju faktiskt FA de som får allra störst kritik i brittisk press. Det är inte Suarez som har häxjakten efter sig. Vet inte hur många journalister som jag läste igår som faktiskt försvarade honom mot FA’s idiotiska och inkonsekventa system.

  FA har fortfarande inte förklarat hur Terry kunde få 4 matcher för det han gjorde mot Ferdinand, medan Suarez fick 8 matcher. Det är ju tydligt att de som är independent har något emot Suarez sedan tidigare och inte är lämpliga att bedöma såna här fall.

  Kingpin, Om Suarez vill lämna så har han fortfarande kontrakt med LFC, och de kommer naturligtvis inte acceptera vilket skambud som helst. Det är ju knappast så att vi vill bli av med honom till varje pris (som du verkar antyda).

 6. @Jesperess

  Nej jag antyder ingenting. Bara säger att prislappen antagligen har sänkts och hans beteende kan avskräcka eventuella köpare.
  Det spekuleras ju för fullt i att han vill lämna landet för han känner sig orättvist behandlad av FA.
  Dock så är han avstängd första 6 matcher i vilken liga han än skulle hamna i nästa säsong.
  Rodgers gick ju ut och sa lite luddigt nåt i stil med att alla spelare har ett pris eller nåt sånt.

  • Det enda som ändrats är nog vad köparna kan tänka sig att betala. Ser ingen anledning för LFC att helt plötsligt börja REA ut Suarez för under £40 miljoner. Det vore ju Mario Götze-dumt. Sen Rodgers kommentar föll så har ju både ägare och Ayre gått ut med att Suarez inte är till salu. Så tror personligen att man inte ska lägga för stor vikt på det. Glöm inte att han var i en extremt pressad situation och att allt han sa kanske inte var helt genomtänkt.

 7. Tror tyvärr det hårda straffet bottnar i att självaste premiärministern lade sig i och uttalade sig om vilken dålig förebild Suarez är för brittiska ungdomar. Med detta och Suarez historik så fick den ”oberoende” juryn kalla fötter och tog i så att det knakade. Tror och hoppas på att Liverpool kommer att överklaga, även om de inte vinner så visar de ju ändå att de inte tolererar ett sådant felbeslut.

  Ett bättre straff hade varit, som flera journalister skriver om, 5-6 matcher och sedan hjälp av idrottspsykologer som kan hjälpa Suarez att tygla humöret när adrenalinet fullkomligt sprutar ur öronen på grabben. Eftersom det inte är första gången bägaren rinner över för Suarez så måste han på något sätt få hjälp att få bukt på det här. Annars kommer det ske fler gånger och då kan det bli avstängning i betydligt större utsträckning.

 8. Mycket bra presskonferens av BR.
  BR sa att de inte var besvikna på avstängningen, men på längden.

  Suarez är väldigt, väldigt, väldigt besviken på domen och har fått ledigt och är på något nöjesfält i Blackpool med sin familj. BR drog paralleller med Terrys straff och Defoes uteblivna straff och känner att det är personen Suarez som har blivit straffad, snarare än ett straff för själva incidenten.

  För första gången ser han spelare som är synligt ledsen/uppgiven.

  När han frågade Suarez vad han tänkte på så kunde inte Suarez svara (det låter ju nästan som Luis är apatisk). Det var för tidigt att snacka om Suarez framtid i klubben, men BR och klubben vill bygga kring Suarez för framtiden för ta laget framåt.

  Om Liverpool hade haft 6 spelare med Luis inställning så hade vi varit ett mycket bättre lag.

  Klubben har inte ens funderat på att straffa Suarez ytterligare. BR var irriterad på alla verkar ha en åsikt, även PM (sarkastisk diss, love it). BR var även besviken på att det enbart har snackats om straff och inget om hur man kan hjälpa spelaren.

  BR tyckte att runt 6 matcher hade varit ett rimligt straff.