Senaste nytt

Stora spelare kan flytta

Flera klasspelare kan röra på sig i januari – men bara för enorma pengar.

Jadon Sancho är en spelare som Borussia Dortmund definitivt vill behålla, men enligt Bild kan engelsmannen säljas i januari. Prislappen uppges ligga på €140m. Det är oklart om Liverpool, Manchester United, Real Madrid eller någon annan av intressenterna är beredda att matcha den summan.

Kalidou Koulibaly är en av världens bästa mittbackar. Nu befinner sig Koulibaly som bekant i Napoli, där kaos råder för tillfället. Den minst sagt kaotiska situationen kan få presidenten Aurelio de Laurentiis att sälja flertalet spelare i januari, varav Koulibaly kan vara en. Il Mattino hävdar nämligen att Koulibaly kan säljas för £69m i januari, vilket är en mindre summa än han tidigare ryktats för.

Sander Berge briljerar för Genk. Norska medier har varit flitiga på att skriva om Liverpools intresse för Berge, framförallt efter mittfältarens besök på Anfield i Champions League, där han fick beröm av Klopp efter matchen. I en intervju med Radio Punto Nuovo har Genks sportchef Dimitri De Conde bekräftat intresse från såväl Liverpool som Napoli.

Erling Braut Håland har också fått äran att spela CL-fotboll mot Liverpool. Enligt ESPN har den norska vikingen fått en grotesk prislapp på €100m, vilket avskräckt Barcelona. De klubbarna som framförallt kopplas samman med Håland är Manchester United och Leipzig. De sistnämnda har som bekant starka band med Hålands nuvarande klubb Salzburg och skulle kunna betraktas som ett lämpligt mellansteg som kan förbereda honom ännu mer inför en flytt till någon av de allra största klubbarna.

Timo Werner gör en stark säsong i Leipzig. Enligt Mirror har tysken en utköpsklausul på £27m , som både Liverpool och Manchester United ska vara intresserade av att trigga. Werner har säkerligen siktet inställt på Tysklands kommande EM-trupp och frågan är om han vill bli en rotationsspelare i Liverpool.

Piotr Zielinski var nära en flytt till Liverpool innan han hamnade i Napoli. Nu skriver La Repubblica att 25-åringen hoppas att Klopp ska återuppliva sitt intresse för honom. Zielinski kom till Napoli i augusti 2016 och stått för ojämna prestationer i klubben.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Laddar...