Med tanke på den första matchens resultat var det kanske ingen större överraskning att Inter slog ut Barcelona.

Det är svårt att gå vidare från ett dubbelmöte om man släpper in 3 mål i en match och dessutom var historiken emot Barca.

Jag menar; hur ofta vinner egentligen samma klubb Champions League två år i rad?

Liverpool och AC Milan gick som bekant till final två år i rad – och vann en varsin – men det hör verkligen inte till vanligheterna.

Hur som helst, jag tycker Inter förtjänade att gå vidare.

Inter kämpade tappert, trots att de fick spela med en man mindre under merparten av dagens match på grund av Sergio Busquets vidriga filmning.

Egentligen tycker jag inte att en medelmåtta som Busquets har något existensberättigande i ett stjärnlag som Barca, och idag gjorde han bort sig fullständigt!

Ärligt talat, Inter har ett ruggigt bra lag. Självklart är Mourinho en bra manager som får sina lag att spela effektiv & vinnande fotboll, men spelarmaterialet är som sagt väldigt bra.

Nu ser jag verkligen fram emot finalen mellan Inter och Bayern München. Personligen har jag alltid gillat Bayern och det skulle vara kul för tysk fotboll om de lyckas vinna Champions League.

6 kommentarer
  1. Jag håller med dig om allt förutom det sista. Inter är värda att vinna nu och jag tror att de kommer göra det på grund av sitt starka målvaktspel och sitt starka försvar.

    • Jag håller med om att Inter är värda att vinna, men det är väl Bayern också?

  2. Jag är ju en aning färgad i denhär frågan, har stöttat Inter sen barnsben (fast Liverpool ligger snäppet högre både i intresse och i hjärtat), men visst bayern har gjort det bra, men offsidemålet mot viola.. Jag tror Milito (som varit fantastisk i Inter den här säsongen) avgör och att sneijder stänker dit en frispark.

  3. Hatar verkligen Sergio Busquets varje barca match jag kollar på slänger sig den här Busquet hela tiden, FÖRHELVETE POJK DU ÄR DEFENSIV MITTFÄLTARE STÅ UPP!

  4. Vill bara nämna att Liverpool och Milan inte alls tog sig till final två år i rad. Liverpool vann mot Milan 05 medan Milan vann mot Liverpool 07. Barcelona med Henke Larsson i spetsen klämde sig in och vann 06.

    • Hej, tack för rättelsen. Jag vet inte hur jag kunde glömma Henkes final mot Arsenal.

Kommentarer är stängda.