Enligt The Liverpool Echo går Liverpool en tuff tid till mötes. Klubben måste nämligen lyckas övertyga Steven Gerrard, Fernando Torres och Javier Mascherano om att stanna kvar.

Trion är ambitiösa och vill vinna titlar – de vill helt enkelt veta om Liverpool är tillräckligt ambitiösa för att titlar ska vara en realistisk målsättning inom de närmaste åren.

Det saknas förstås inte intressenter för de ovannämnda stjärnorna.

I Mascheranos fall komplicerar saken ytterligare av att hans familj inte trivs i England och vill flytta till en spansktalande miljö. Dessutom har argentinaren bara två år kvar på sitt kontrakt och är förmodligen den truppmedlem som stod närmast Rafa Benitez.

* * *

Inter har öppet gått ut med sitt intresse för Benitez och om han tar ett nytt jobb inom kort, förefaller den italienska storklubben vara det mest troliga alternativet.

Gazzetta dello Sport tar mer eller mindre för giviet att Benitez kommer att hamna i Inter, och menar att spanjoren vill hämta Mascherano till klubben.

* * *

Enligt The Daily Star är Liverpool intresserade av Matt Upson, men intresset är dock osäkert nu när Benitez inte längre är kvar i klubben.

2 kommentarer
  1. hoppas stjärnorna stannar… Upson är överskattad!

  2. Torres och Stevie Wonder stannar helt klart, det kommer King Kenny och Sammy Lee att se till, om vi skulle sälja Masken skulle jag inte grina direkt.
    Visst, han är riktigt bra, men för dom pengarna kan vi få en minst lika bra som inte snackar till sig massa röda kort.

Kommentarer är stängda.