Dominic Solanke har bekräftat på sin egen Twitter att han lämnar Liverpool för Bournemouth. Även Liverpool och Bournemouth gick under eftermiddagen ut med att affären är helt klar samt att det rör sig om en permanent flytt.

Transfersumman ligger enligt pålitliga Paul Joyce från The Times på £19 miljoner plus add ons. Även Liverpool Echo bekräftar det, samtidigt som The Mirror skriver att add ons kan göra att summan slutar på £25 miljoner.

* * *
Klubben har nu bekräftat att Clynes lån är helt klart. Han flyttar till Bournemouth resten av säsongen.


* * *
Bournemouth har kommit överens med Liverpool om att signa Nathaniel Clyne på lån fram till slutet av säsongen. (Sky Sports)

Dominic Solanke såg ut att flytta på lån till Crystal Palace, men nu verkar det som att flytten kan gå till Brighton & Hove Albion och bli permanent istället (Goal.com)

1 kommentar
  1. Lägg pengarna från Solanke på Werner. En no-brainer om jag någonsin hört en.
    Sturridge kontrakt går ut i sommar och det blir med största sannolikhet ingen förlängning medans Origi har en fot ut genom dörren redan.
    Med Firmino som 10a nuförtiden så vore Werner perfekt. Det och Brewster blir andra/tredje val där med Firmino såklart.

    Förväntar mig(eller hoppas stort på) en övergång bekräftad i januari till sommaren.

    Med det sagt så är det riktigt synd att Solanke inte lyckades. Hoppas på en tillbakaköpsklausul ingick om han nu blommar ut med regelbunden speltid.

Kommentarer är stängda.