Inter är beredda att buda £15 miljoner på Dirk Kuyt, trots att Liverpool insisterar att holländaren inte är till salu (The Daily Mail).

Dirk Kuyt har bekräftat att Inter har budat på honom. Holländaren sa: “On Thursday night, during the Europa League game against Trabzonspor, the board of Liverpool informed me officially that they have received a fax from Inter. You can call this a luxury situation for me.” Liverpool har inte svarat på Inters bud, som uppges ligga på £8 miljoner (The Mirror).

Liverpool är beredda att buda £15 miljoner på Twentes Bryan Ruiz. Den målfarliga Ruiz är – precis som Kuyt – en mångsidig offensiv spelare (The Mirror).

Roy Hodgson vill rekrytera en erfaren vänsterback. Paul Konchesky är förstahandsvalet, och Hodgson är alltjämt hoppfull om att värva Fulhamspelaren, men om det inte blir så, är Carlos Salcido andrahandsvalet (News of the World).

Barcelona har ännu inte gett upp hoppet om att värva Javier Mascherano. Den spanska storklubben planerar att buda £15 miljoner + Alex Hleb för argentinaren (The People).

Liverpool är intresserade av Artem Milevskiy, men det är tveksamt om värvningen genomförs, då Roy Hodgson inte är beredd att betala mer än £9 miljoner för anfallaren (The People).

Fulham har erbjudit Paul Konchesky ett förbättrat treårskontrakt och hoppas således kunna få bort Liverpools intresse för vänsterbacken (The People).

6 kommentarer
  1. Du pär, du vet Liverpool möter ju west bromwich på lördag, och dom spelar ju mot trabanzpor(?) på torsdag, kommer då west brom matchen flyttas fram?

    • LFC, De matcherna har varit spikade under en tid, det hade nog redan ändrats om det vore aktuellt. Matchen mot Trabzanspor är den 26:e, WBA den 29:e, så det är ändå några dagar emellan.

  2. vem vill ni helst se i pool och vem tror ni blir bäst, ola eller ruiz?

  3. Ruiz alla dagar i veckan, dyrare men rätt typ av spelare.

  4. Kommer du att skriva en scoutrapport om Toivonen? Skulle vara en spännande läsning eftersom vi inte sett någon scoutrapport på ett tag 🙂

    • Toivonen är förstås ett högaktuellt samtalsämne, men jag scoutar hellre någon spelare som jag (och andra personer i allmänhet) har sämre koll på.

Kommentarer är stängda.