Signaturen Haiko står för nästa lista av ”sommarens unga fynd”.

* * *

Souleymane Coulibaly, 16 år, Siena,
Pris nu: 4 miljoner £
Pris om 2 år: 10 miljoner £
Kommentar: Är bara 16 år och dominerar U17-VM totalt. Men eftersom han är så ung så kommer han inte kunna spela i ett storlags A-lag. Tror han får spela i reservlagen och ungdomsakademin. Men tror stenhårt på honom.

Thiago Alcantara, 20 år, Barcelona
Pris nu: 10 miljoner £
Pris om 2 år: 21 miljoner £
Kommentar: Riktigt bra mittfältare som jag tycker är värd precis 10 miljoner £. Var en av nyckelspelarna i Spaniens U21-guld. Tar vara på chanser (fick vi se på 40 meters frisparken mot Schweiz U21) och kan vara Iniestas/Xavis ersättare.

Prins Tagoe, 24 år, 1899 Hoffenheim
Pris nu: 6 miljoner £
Pris om 2 år: 13 miljoner £
Kommentar: Vet inte så där jättemycket om honom. Men han gjorde succé när han blev utlånad till Partizan, där han gjorde 9 mål på 15 matcher. Den här killen kan bli riktigt bra.

Connor Wickham, 18 år, Sunderland
Pris nu: 9 miljoner £
Pris om 2 år: 19 miljoner £
Kommentar: En av dem mer kända på min lista. Han är en talang jag tror på men för tillfället är han inte värd så mycket. Men att kallas “den nye Rooney” är inte dåligt.

Marc Albrighton, 21 år, Aston Villa
Pris nu: 8 miljoner £
Pris om 2 år: 16 miljoner £
Kommentar: Han är otroligt underskattad och det tycker jag är synd. När jag ser Aston Villa på tv så märker man att han är en av dom bättre där. Fina inlägg och riktigt bra på frisparkar.

Alexander Merkel, 19 år, Genoa
Pris nu: 5 miljoner £
Pris om 2 år: 11 miljoner £
Kommentar: Har mer eller mindre dominerat i ungdomslagen för Tyskland. Fick chanser då och då i Milan och det är starkt när han är så ung och det är sån konkurrens där, eftersom det fanns skaplig bredd på  mittfältet då. Nu är han i Genoa och vi får se hur det går där.

Dominic Adiyiah, 21 år, Milan
Pris nu: 8 miljoner £
Pris om 2 år: 17 miljoner £
Kommentar: Har inte fått sitt genombrott än, men det kommer. Blir utlånad hela tiden eftersom Milan har ett stjärnspäckat anfall. Dominerade U20-VM för något år sedan och blev turneringens spelare och målskytt.

Sergio Canales, 20 år, Real Madrid
Pris nu: 10 miljoner £
Pris om 2 år: 21 miljoner £
Kommentar: Kommer bara vara värd dessa pengar om han får speltid. Tyvärr så måste han bli utlånad eftersom Real Madrid ständigt köper in spelare. Riktigt bra mittfältare ändå.

Sani Emmanuel, 18 år, Lazio
Pris nu: 4 miljoner £
Pris om 2 år: 15 miljoner £
Kommentar: Ännu en jag inte vet så jättemycket om, men han var en av stjärnorna i Nigerias U17-guldlag för nåt år sedan. Han blev skyttekung tillsammans med 2 andra och blev turneringens bästa spelare. Blir väl tyvärr ingen speltid i Lazio med Miroslav Klose som nyförvärv. Hoppas han blir utlånad.

Kojo Asamoah, 22 år, Udinese
Pris nu: 8 miljoner £
Pris om 2 år: 15 miljoner £
Kommentar: Har vid 22 års ålder en startplats i Udinese som kommer spela i Champions League. Han blev även utsedd till den mest lovande afrikanska spelaren 2010. Han var även med i alla Ghanas VM-matcher 2010, ser väldigt bra ut.

* * *

För att läsa mer om vilka regler som gällde när listan ovan författades kan du klicka HÄR.

Nästa lista publiceras om cirka ett dygn efter dennas publicering.