. . .

Liverpool är intresserade av Wesley Sneijder och vore beredda att betala 10-12 miljoner euro för hans tjänster. Detta är visserligen mindre än vad Sneijder är värd, men Inter vill dra ner på utgifterna (Calciomercato).

Sneijder kan komma att lämna Inter i januari. Finanskrisen har slagit hårt på den italienska fotbollen och Inter förhandlar om ett nytt kontrakt med Sneijder – och de vill sänka hans lön. Möjligtvis kan ett kontrakt skrivas som sträcker sig längre än till 2015 – som han är kontrakterad till nu – men med lägre lön. Chanserna att Inter och Sneijders camp kommer överens om ett nytt kontrakt är dock små (Telesport).

* * *

Liverpool är intresserade av Burnleys skyttekung Charlie Austin. Rodgers har instruerat andra anställda inom LFC att göra en bakgrundskoll på Austin för att kunna bedöma om han har rätt karaktär för att lyckas i Liverpool, där ju förväntningarna är höga och pressen stor (The People).

* * *

Manchester City planerar att signa Jack Butland för £6 miljoner och möjligtvis låta Birmingham låna honom resten av säsongen (The People).

Arsenal har återupplivat kontraktsförhandlingar med Theo Walcott. Liverpool kommer att buda i januari om han inte har skrivit på något nytt kontrakt innan dess, medan Manchester City, Chelsea samt PSG också är angelägna om att signa honom (The Mirror).

* * *

Arsene Wenger har gjort Marouane Fellaini till sitt ”top target” i januari (The Mirror).

Chelsea kommer att försöka värva Fellaini för £30 miljoner i januari (The People).