. . .

Liverpool är intresserade av Wesley Sneijder och vore beredda att betala 10-12 miljoner euro för hans tjänster. Detta är visserligen mindre än vad Sneijder är värd, men Inter vill dra ner på utgifterna (Calciomercato).

Sneijder kan komma att lämna Inter i januari. Finanskrisen har slagit hårt på den italienska fotbollen och Inter förhandlar om ett nytt kontrakt med Sneijder – och de vill sänka hans lön. Möjligtvis kan ett kontrakt skrivas som sträcker sig längre än till 2015 – som han är kontrakterad till nu – men med lägre lön. Chanserna att Inter och Sneijders camp kommer överens om ett nytt kontrakt är dock små (Telesport).

* * *

Liverpool är intresserade av Burnleys skyttekung Charlie Austin. Rodgers har instruerat andra anställda inom LFC att göra en bakgrundskoll på Austin för att kunna bedöma om han har rätt karaktär för att lyckas i Liverpool, där ju förväntningarna är höga och pressen stor (The People).

* * *

Manchester City planerar att signa Jack Butland för £6 miljoner och möjligtvis låta Birmingham låna honom resten av säsongen (The People).

Arsenal har återupplivat kontraktsförhandlingar med Theo Walcott. Liverpool kommer att buda i januari om han inte har skrivit på något nytt kontrakt innan dess, medan Manchester City, Chelsea samt PSG också är angelägna om att signa honom (The Mirror).

* * *

Arsene Wenger har gjort Marouane Fellaini till sitt ”top target” i januari (The Mirror).

Chelsea kommer att försöka värva Fellaini för £30 miljoner i januari (The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Sneijder och Walcott hade inte varit fel. Men ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket. Tror tillräckligt på BR att han kommer att göra det bra och kan vänta tre år om det skulle vara så innan vi når CL. Låt han göra valen och låt det ta den tid det tar.

 2. Sneijdaren är väl för gammal för att passa in i LFCs värvninfsstrategi?
  Walcott verkar helt klart vara intresserad av att röra på sig. Men vi har ju Sterling som jag tycker känns hetare. Behöver en bckup dock.

 3. Ännu en spelare som är över vår kaliber för tillfället, plus att Sneijder inte är den spelartyp vi behöver till vårt fullbemannade mittfält..

  Väljer Butland ett lag som Manchester City, så är det väl bara önska honom lycka till 🙂 Försöka peta Premier Leagues mest givna förstamålvakt de kommande 10 åren!

 4. Läst lite om Charlie Austin och är ju rätt otroligt vart killen var för några år sen! Har verkligen exploderat nu de senaste 2-3 åren. Killen kan göra mål men om han passar i Liverpool och klarar av pressen av PL spel, det vet jag inte.
  Walcott ska endast komma om han köps på REA annars så hoppas jag att Brendan tänker om.
  Butland måste ju Liverpool blanda in sig i att försöka få, annat vore ju tjänstefel…

  Sen off topic. Tänkt på anfallsproblemet, älskar att Liverpool inte har någon olje shjek men tänk om Liverpool hade ca 30-40 att spendera på någon anfallare. Asså Cavani hade ju verkligen varit helt perfekt just nu. *Går inte jättebra för Napoli för stunden så skulle kanske gå å locka hit han. *Han är som gjord för Brendans system. *Samarbetet mellan Cavani och Suarez i landslaget är, om jag inte tar fel, väldigt bra. Och om det är något som Liverpool skulle må bra av så är det en lek kompis till Suarez.
  Så ja jag älskar verkligen att LFC inte är som Chelsea och Man C men bara för detta fönstret så skulle det vara SÅÅÅÅ härligt om man slantade upp för Cavani..
  YNWA

 5. Cavani skulle passa bra i Pool…, men undrar om FSG och BR tar det steget…

  Butland skulle passa bra i målet… Ta in han nu i Januari och låt han sedan ta över efter Reina inför 2013/14… Då kan träna och spela cupen under våren och då lära sig hur Pool vill spela…

  In med Cavani + Butland + anfallare…
  Ut med de som BR inte vill satsa på, då kan vi skapa löneutrymme för de nya… Tänker på Cole, Downing, Hendersson + kanske någon mer…

 6. Sneijder är väll på tok för dyr, han ska väll ha mer än Suarez och Gerrard i lön?

 7. Tror inte Cavani, Sneijder eller Butland är intresserade av Liverpool.
  De två första är för bra för att gå till en klubb som inte spelar CL (dessutom är lönerna för höga) och den sistnämnda borde vilja spela A-lagsfotboll. Han kan bli utlånad men hur kul är det efter några säsonger?
  Tror inte han petar Reina och jag tror inte man säljer Reina och låter en oprövad 19 åring ta över mellan stolparna.
  Om han t.ex. går till City gör han det enbart för att han får en hög lön för han petar aldrig Hart.

  Austin verkar spännade!
  Öser in med mål!
  Dock väldigt oprövad men kan nog klara att spela i PL.
  Kanske i början bli utlånad till sämre PL klubbar för att komma in i det och se om 1-2 säsonger spela i Liverpool.

 8. – Suarez behöver verkligen en eller två anfallspartner som gör jobbet lättare för Suarez själv och hela klubben.

  – Joe Cole och Downing rycker nu på januari om några klubb väljer att värva spelarna.

  – Nyförvärv vill jag helst se 2-3 nya ansikten i klubben, två anfallare och en yttermittfältare.. Kanske för mycket dröm bakom det jag skriver men iaf, om nu FSG verkligen vill hjälpa klubben så ge Rodgers bra med pengar, kanske erbjuda £20m för Cavani? sen kanske £5m för Charlie Austin? och sist kanske £10 för Dries Mertens?
  – Sen spela såhär, 4-2-1-3: Reina; Johnson-Skrtel-Agger-Enrique; Lucas-Sahin; Gerrard; Suarez-Cavani-Mertens
  Sen har vi bänk/reserver i offensiv kvalité som: Charlie Austin, Borini, Yesil, Assaidi, Sterling, Suso, Allen, Shelvey & Henderson.

 9. Hur är Butland med fötterna? Tror till skillnad från Kingpin att Butland nog kan peta Reina, som tyvärr verkar vara pånedåtgående och inte purung (även om målvakter har längre livstid) längre.

  När det gäller utespelare tror jag nog vi i dagsläget får rikta in oss på missnöjda/underskattade spelare likt Walcott, Sturridge m.fl. innan vi kan erbjuda CL-spel (sjukt attraktivt) och topplaceringar

  Spelare som Austin, ja tack, men då får vi nog räkna med längre tid innan vi kommer ifatt om vi inte hittar några lyckoträffar…

 10. Varför skulle inte Butland vara intresserad av Liverpool? o.O exemplarisk klubb för han ju. Reina verkar ju tappa något enormt så han skulle ju säkert få sina chanser när Rodgers tröttnar på Reinas tabbar. Sen även om Reina rycker upp sig så räcker ju säker en säsongs utlåning till något sämre lag i PL så petar han ju lätt Reina när han kommer tillbaks, förhoppningsvis. 😉

 11. Butland har varit utlånad två säsonger till Cheltenham i League 2.
  I år är första säsongen som förstamålvakt i Birmingham.
  Stor talang absolut, men oprövad och att tro att han ska kunna komma in och ersätta Reina direkt är löjligt.
  När han har spelat 3-4 säsonger i Birmingham och fått erfarenhet kanske han kan gå till en botten/mittenklubb i PL och få mer erfarenhet. Lyckas han där kan han vara intressant som förstamålvakt i Liverpool.

 12. Jag sa ju aldrig att han skulle kunna ersätta direkt!
  Så målvakter kan inte lyckas när dem är unga alltså? Finns ju faktiskt ett antal exempel ute i europa, inte minst i Atletic Madrid där dom endast har haft jätteunga målvakter de senaste åren! Har la inte gått allt för dåligt för dem va?