Det senaste året har Glasgow Rangers fått fram två utmärkta unga spelare.

Det handlar om backen Danny Wilson (bilden nedan) och mittfältaren/anfallaren John Fleeck, som både är födda så sent som 1991.

Tyvärr, för Rangers del, verkar de inte bli speciellt långvariga i klubben.

I en intervju med skotska Daily Record erkänner Rangers manager Walter Smith att både Wilson och Fleck ser sin framtid i England.

Rangers försöker förhandla fram nya kontrakt för talangerna, vars kontrakt går ut efter nästa säsong.

I sommar kommer de alltså ha ett år kvar på sina respektive kontrakt, vilket – som vi alla vet – innebära att andra klubbar kan köpa de på reapris.

Både Wilson och Fleck ryktas till i stort sett alla de engelska storklubbarna.

Wilson är en vänsterfotad back som kan spela antingen mitt- eller vänsterback. Han har sagt till Daily Record att hans förebild är Paolo Maldini, som ju var en liknande spelartyp.

Fleck är en helt annan sorts spelare. Media gillar att jämföra honom med Wayne Rooney, och visst finns det likheter, även om Rooney naturligtvis har kommit betydligt längre i sin utveckling än vad Fleck har gjort hittills.

Fleck är kompakt, orädd, stark, snabb och samtidigt teknisk. Helt klart ett väldigt spännande framtidsämne, som skottarna kan vara stolta över.

Personligen skulle jag gärna se att de stannade i Skottland under ytterligare någon eller några säsonger innan de tar steget till England.

Rangers har fostrat två väldigt talangfulla spelare, och det vore synd och rent orättvist om de tvingas rea ut dessa i sommar.

Samtidigt ska man veta att Rangers har stora ekonomiska problem, och att deras kontraktserbjudanden (hittills) har varit extremt dåliga, åtminstone om man ska tro Stellar Group, som representerar både Wilson & Fleck.

När de väl dyker upp i England ska det bli spännande att se vart de hamnar.