Wigan bjöd som väntat upp till dans. Synd att Liverpool inte gjorde detsamma.

Zzz. Liverpool. Zzz. Så sammanfattar jag Rafa Benitez manskap för kvällen och ärligt talat för nästan hela jävla säsongen.

Fjärdeplatsen är långt borta nu. Visst, Spurs kanske klantar bort det, men Man City har ett alldeles för bra utgångsläge för att misslyckas med att komma före Liverpool.

Efter alla skitmatcherna den här säsongen… Tror ni att Benitez hade överlevt så här länge i någon annan storklubb?

Liverpool har ju torskat mot nästan varenda lag i ligan…

… Om Benitez hade varit manager för ett annat storlag är jag övertygad om att han hade haft ett annat jobb.

Kanske hade han spelat vihuela med Kalle Moraus & Orsa spelmän?

Men nej, Liverpool har inte råd att kicka Benitez, som istället får fortsätta kasta bort pengar på helt värdelösa värvningar som Robbie Keane och Alberto Aquilani.

7 kommentarer
 1. Håller med, totalt världelös match igår, ingen gnista alls från spelarna.

  Dock så håller jag inte med om Aquilani, han har knappt fått spela och igår när han byttes in mot Lucas så ryckte vi upp oss rätt så mycket, men inte tillräckligt.

  Får han bara speltid istället för Lucas så kommer han att bli allt bättre och bättre, det är ju rätt svårt att anpassa sig till den Engelska spelstilen om man inte får spela matcher.

  Sen angående Keane så ville inte Rafa ha honom, men blev tvingad att köpa honom av styrelsen, därför vart det som det vart med honom.

  • Det var fel av Benitez att värva en skadad spelare i Aquilani.

   Jo, Benitez ville visst ha Keane. Tidigare fick Benitez ge önskelistor till styrelsen, som dock valde att bestämma hur mycket pengar som skulle läggas på vilka spelare. De accepterade att betala £19m för Keane, men inte det som Aston Villa begärde för att släppa Barry. Vad Benitez motsatte sig var att han hade prioriterat annorlunda, dvs att han hade betalat Villa £18m för Barry, och hellre struntat i att värva Keane. Men helst ville han värva båda.

   Nu får Benitez som bekant bestämma själv hur pengarna ska fördelas. Så om samma situation hade uppstått idag hade alltså Liverpool köpt Barry istället för Keane.

 2. Då är det jag missuppfattat det och tackar för förklaringen.

  Man kan älta i om det var fel att värva Aquilani, men faktum är att han faktiskt är riktigt bra (en av våra bästa spelare) om han får spela och håller.

 3. Jag tycker inte Robbie Keane var en dålig värving men han var en dålig försäljning, Benitez har aldrig varit bra på att köpa och säja spelare men därimot så håller jag inte med om att Alberto Aquilani var en dålig värvning eftersom han visar ändå klass fast han inte får spela så mycket. Aquilani visade mot Wigan när han byttes in att han kan ersätta Xabi Alonso men då menar jag inte att han är bättre än Alonso men han visar att han kan spela, det som är bra med Aquilani är att han är ganska passning säker, är ganska offensiv fast han är defensiv mittfältare och han har teknik och det visade han ett par gånger mot Wigan med sina överstegfinter. Så jag är nöjd med Alberto Aquilani och jag hoppas att Benitez ger honom mer speltid som 40 minuter så han kan komma in i Liverpool spelet och Englands spelstil.

  YNWA

  • Jag tror inte att man ska dra för stora slutsatser av Aquilanis inhopp mot Wigan. Han kom in i ett skede av matchen när Wigan hade slutat pressat och hade således mycket längre tid med bollen än vad spelare normalt sett har i Premier League.

 4. Ja det är sant att man inte ska dra för stora slutsatser om hans inhopp mot Wigan och jag håller inte med om ihelller att Aquilani håller bollen för mycket han hade det bara mot Wigan, flertal inhopp som han har gjort på 10 minuter så har han visat att han ligger högre upp i banan, passnings säkerhet, sin teknik och akrobatik han har gjort 2 eller 3 bisacleta som har varit nära att gå in i mål. Aquilani är typ lika bra som Lucas men Lucas är inte lika vass på sjuta som Aquilani är. Jag tycker ändå på defensiv mittfält ska det vara Mascherano och Aquilani. Men Benitez måste ge Aquilani mer speltid för att bli bättre.

 5. Tycker inte heller att det handlar om fel värvningar, problemet ligget att gubben har ingen idee hur man vinner och tappat förtroende hos spelarna.
  Benitez borde ha fått sparken redan i höstas. Liverpool kommer att förlora mer pengar på utebvlivna inkomster från CL den här sesongen som även nästa än omtalade 20 miljoner £ (ifall han INTE har fått ett annat jobb.)
  Är sååå jä… besviken, det gör mig ont att titta på senaste matcherna.

Kommentarer är stängda.