[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Senaste uppdateringen i rött.

* * *

Stewart Downing genomgår i detta nu en medicinsk undersökning hos West Ham (Liverpool Echo).

* * *

Förra fredagen kontaktade Mamadou Sakhos representanter PSG-direktören Olivier Letang för att få information om vad mittbackens prislapp ligger på. Letang förväntas leverera ett svar under de närmaste dagarna och det mesta talar för att Sakho kommer att byta klubb innan transferfönstret stänger. Nu blickar Sakho mot Liverpool, som har varit i kontakt med hans representanter sedan januaris transferfönster, samt mot Monaco, som visade intresse tidigare under sommaren (Le Parisien).

* * *

Liverpool och West Ham är överens om en övergångssumma för Stewart Downing. Nu förväntas han genomgå en läkarundersökning och förhandla fram kontraktsvillkoren innan han skriver på för West Ham (BBC Sport).

* * *

Arsenal förväntas lägga ett slutgiltigt bud på närmare £50 miljoner för Luis Suarez (The Telegraph).

* * *

Brendan Rodgers vill signa en ny vänsterback. Aly Cissokho och Lorenzo Melgarejo har övervägts, men nu har Guilherme Siqueira blivit Liverpools ’prime target’ och klubben tror sig kunna signa honom innan transferföntret stänger. Granada vore villiga säljare för omkring £6 miljoner, men i skrivande stund är klubbarna inte överens om övergångssumman (The Liverpool Echo).

Liverpool hoppas värva Granadas vänsterback Guilherme Siqueira för £5 miljoner under de närmaste dagarna (The Times).

Liverpool bevakar händelseutvecklingen kring Mamadou Sakho och har budat £5 miljoner för Siqueira (The Daily Mail).

* * *

Juventus har acceperat bud på €12 miljoner från Liverpool och Napoli för Alessandro Matri (Sportmediaset).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Vi kan väl inte seriöst vara intresserade av Matri?:) varför högg vi inte på Gomez isåfall kan man ju undra. Inte för att jag vill ha någon av de även om Gomez hade varit att föredra av de två. Dessutom 12 mille vad röker dem, 5-6e anfallare i juve liksom borde typ vara gratis.

 2. Är det ett skämt med Matri? det är mer än fyra månader sedan första april… Visst kan det bli en joker-värvning men nej ta Vucinic istället.

 3. Siquera verkar vara en kille med självförtroende, sådana behöver vi!
  Matri har jag sett ett par matcher med Juve. Statistiken säger att att gjort 40 mål på 100matcher för Juve. Jobbar stenhårt. Vad är er uppfattning om Matri? Varför är ni så negativa?

  • Därför att han är en medelmåtta som är 29 år gammal.. men tjejerna lär gilla honom.

 4. Köper vi Matri så skjuter jag mig själv, snacka om att spika verklogen förankra uppfattningen om vår dragningskraft genom ett köp.

 5. Kan ju inte finnas mycket sanning i Matri-dealen, snackades om det tidigare i somras men hände inget då heller. Kan tänka mig att det är en gammal nyhetsanka som dykt upp igen. Annars hoppas jag väldigt mycket på Sakho, hade varit en bra förstärkning till mittbackslåset. Agger och Sakho med Touré som backup, en mycket bra mittbacksuppsättning för kommande säsong!

  Gillar också att vi är på väg att få in en vänsterback, behövs konkurrens där! Speciellt då enligt uppgift Enrique gjorde en sämre match senast. Om det blir Lorenzo Melgarejo, Aly Cissokho eller Guilherme Siqueira spelar ingen större roll då alla är ungefär lika bra.

  Hoppas att vi reder ut Suarez-gate snabbast möjligt och plockar in en anfallare och en offensiv mittfältare av rang 🙂

 6. *VB är högsta prioritet enligt mig.
  *Sen om Skrtel skulle bli såld och Sakho köps som ersättare hade ju inte varit fel!
  *En rejäl offensiv kraft till mittfältet eller till kanten skulle behövas men känns inte som att det är ett MÅSTE detta fönstret.
  *Liverpool måste reda ut Suarez situationen. Förhoppningsvis så får klubben en ursäkt och en stenhårt arbetande Suarez. Oavsett vad som händer så måste Rodgers få harmoni i truppen!

 7. Tycker man begår ett misstag om vi säljer downing nu…assaidi hade varit mer okej!

  • Assaidi ryker nog också ska du se. Om ingen har en framtid i klubben är det ju ändå viktigare att sälja den som är dyrast i drift, alltså Downing.

 8. Skönt att äntligen bli av med downing! Riktig medelmåtta!

 9. Om Liverpool verkligen är intresserad av Sakho, hur tänker de då med både honom och Agger i truppen? Även om jag inte ser det själv så verkar det vara en katastrof att spela två vänsterfotade mittbackar tillsammans…

 10. Hoppas vi får båda 2 till laget och om vi säljer Dowinng så borde vi satsa på Assaidi för han borde få mer speltid.

 11. Förstår inte att det skulle vara skillnad att ha två högerfotade MBs?

  • Det är skillnad. Dels är vänsferfotade oftast sämre med den andra foten, dels är de oftare ovanare att spela till höger i mittförsvaret (än vad högerfotade är att spela till vänster i mittförsvaret).

  • Har hört att vänsterfotade är
   Mer en-fotade än högerfotade är en myt.
   Det där med positionen kan möjligen stämma pga det finns fler högerfotade.

   För övrigt kanske det är så att costa affären bara är på ”hold” tills Downing skeppades iväg? Happy times!

  • Tror inte Costa vill komma till oss, han får ju spela cl med AM

  • Costa-dealen är redan bekräftad som nerlagd.

 12. Vad tycker du om Sakho, Pelle? Passar han in i vårt lag och skulle ha ta en startplats?

  • Skulle hellre se Papadopoulos, men Sakho vore inte en tokig värvning. Han är ett ruggigt bra råämne som dock måste sluta göra misstag. Som sagt inte idealiskt med flera vänsterfotade mittbackar, men vi vet ju sedan tidigare att Agger tenderar att dra på sig skador.

 13. Jag tycker det är en myt Johnny. Det handlar nog mest om en vanesak. Vänsterfotade spelare placeras automatiskt ut till vänster i tidig ålder, medan högerfotade ofta tvingas spela till vänster då det finns för få vänsterfötter i laget.

 14. Det där med vänsterfötter måste vara något överdrivet? Jag menar de är professionella fotbollsspelare som ofta spelar på olika positioner, ger man de nån vecka tillsammans så borde det inte vara några problem med två vänsterfötter. Sen har ju som sagt Agger en tendens att skada sig, i sådanafall är det väll perfekt med ytterligare ett vänsterfotsalternativ.

  Har svårt att komma fram till var jag står i min åsikt angående Downing, å ena sidan producerar han för lite. Å andra sidan är han bra defensivt och kan vara bra att ha mot topplag där vi inte kan köra full fart framåt.
  Säljs han måste det i alla fall komma in en ersättare.
  Om vi utgår från att han säljs tycker jag att vi behöver köpa in: En ytter, en VB och en mittback. Om det sen finns något bra alternativ tillgängligt ser jag gärna en till mittfältsvärvning.

 15. Ord är ju bara ord, vet inte om de har någon substans förrän efteråt. Sedan kan han ju gråta hela vägen till banken med 2-3 ggr högre lön i liverpool

 16. Mina inlägg hmnar helt fel. Bank-inlägget var riktat mot Nicklash

 17. Sakho känns spontant som en kanonvärvning, beroende på pris givetvis. Tappar vi Downing utan att hitta en vettig ersättare så tror jag att det blir en jobbig säsong

 18. Säljer vi Suarez så är jag ganska säker på att vi inte når topp 4.

 19. 8 miljoner för Downing! Enligt Sky Sports! Bara att tacka!

 20. Jag vet inte vad som har hänt med vissa svar i det här inlägget. Vi ska kolla på vad som gått snett tekniskt.

 21. Vi skall ju få in mer vinnarskallar har Brendan Rodgers deklarerat. Det är en stor anledning till att Papadopoulos i Schalke 04 intressant för oss. Andra spelare som ryktas till oss är Scott Sinclair, Eriksen, Siquera mm. Kollade in Siquera på youtube och fick en bra känsla för hans karaktär, en potentiell vinnarskalle.

  Det är kanske svårt att få koll på men frågan är hur ligger det till med vinnarskallementaliteten på övriga spelare som ryktas till oss?
  Har ni någon uppfattning?