Liverpool sägs vara beredda att buda £13 miljoner för Ryan Shawcross, men Stokes manager Tony Pulis säger öppet att mittbacken inte är till salu, och kommenterar dessutom Liverpoolryktet: “With regards to Liverpool, I am sure Kenny Dalglish would have rung me if there was anything on that front”, sa Pulis (The Daily Star, The Daily Express).

Liverpool är intresserade av Ryan Shawcross, men Stokes manager Tony Pulis har meddelat att mittbacken inte är till salu (The Daily Mail).

Chelsea är intresserade av Juan Mata, Luka Modric samt Raul Meireles (The Guardian).

* * *

David N’Gog är nära en övergång till Bolton för £4 miljoner. Bolton är beredda att matcha N’Gogs nuvarande lön, vilket möjliggör en övergång. Fransmannens övergång till Bolton är dock inte kopplad till Liverpools bud på Gary Cahill, som ju ryktas vara på väg till klubben. Bolton värderar Cahill till £15 miljoner – en summa som Liverpool troligtvis inte är beredda att betala för honom, då hans kontrakt går ut om mindre än ett år (The Liverpool Echo).

N’Gog är ytterst nära en övergång till Bolton. Klubbarna är ytterst nära att komma överens om en övergångssumma på omkring £4 miljoner. N’Gogs eventuella övergång har dock ingenting att göra med Liverpools eventuella bud på Cahill (The Liverpool Daily Post).

Liverpool vill trimma löneutgifterna. Spelare som Joe Cole, Christian Poulsen, Emiliano Insua och Alberto Aquilani ryktas vara på väg bort från klubben. Ytterligare en spelare som man vill göra sig av med är Philipp Degen, som QPR vill värva. Liverpool är beredda att sälja Degen för mindre än £1 miljon (The Liverpool Daily Post).

* * *

Arsenal är beredda att återuppliva sitt intresse för Per Mertesacker (The Daily Mail).

Wesley Sneijder måste lämna in en transferbegäran om han ska kunna genomföra en flytt till Manchester United (The Daily Star).

Chelsea befinner sig i förhandlingar med Porto rörande Joao Moutinho och Alvaro Pereira, som sammanlagt skulle kosta omkring £48 miljoner att köpa loss (The Telegraph).

* * *

Liverpool förbereder ett bud på Ryad Boudebouz, som är tillgänglig för ungefär £6,1 miljoner. En rekrytering av Boudebouz skulle innebära att Liverpool kan sälja David N’Gog till Bolton för cirka £4 miljoner. Liverpool har däremot inte varit i kontakt med Bolton om Gary Cahill, och N’Gog är inte aktuell att inkluderas i en affär som tar Cahill till LFC (The Bolton News).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Vi är helt enkelt för sent ute. Varför skulle en tränare, med bara några veckor kvar tills fönstret stänger, sälja sin stomme i laget. Klart Pulis vill behålla Shawcross, deras bästa spelare för hur ska han hitta en ersättare på så kort tid.

 2. Hitta ersättare?
  Han har ju redan köp in TVÅ mittbackar i sommar.
  Både Woodgate och Upson…

 3. Precis i matchen mot Chelsea så körde man ju Huth som vänsterback och Upson utanför truppen.
  Känns ju som att dom har en av dom stabilaste mittbacksuppsättningarna i hela PL i dagsläget. En hel Woodgate och Huth samt Upson som backup känns ju inte fel!
  Dock så vågar dom kanske inte lite på att just Woodgate håller då han ju är skörare än Agger… en av dom bästa mittbackarna som kommit fram i England dom senaste 15åren men tyvärr så har han ju varit skadad hela tiden sen han lämnade mitt älskade Leeds United. Får hoppas han kan få en skadefri säsong nu och hjälpa Stoke sänka Man U med den alldeles för tunna De Gea.

 4. ”Hitta ersättare”

  Ja? Säljer man en av Pl:s bästa mittbackar så ska man inte tro att Woodgate och Upson ska ersätta honom.

  De märkte väl t.ex. vi när vi sålde Alonso och tänkte att Aquilani skulle ersätta honom. Säljer man en spelare av en viss kvalite, är det dumt att nöja sig med att behålla pengarna. Se över det jag skrev; Shawcross är stommen i laget.

  Samma sak med Cahill i Bolton, stommen…

 5. En snabb och teknisk spelare, finns en del bra videor om honom på youtube.

 6. Pelle hade varit imtressant att höra vad du hade gjort i KD klädde. Vilka in/ut samt start uppställning?

  • Olof, Jag har skrivit en hel del om det förut. Får se när det blir nästa gång. Men angående ny mittback så hade jag valt Sebastian Coates eller kanske Jack Rodwell istället för t.ex Cahill.