Scott Parker är den senaste engelsmannen av intresse för Roy Hodgson. Trots West Hams ovilja att sälja mittfältskrigaren har Hodgson spanat in honom under en tid, men om intresset konkretiseras beror helt och hållet på om Javier Mascherano stannar i klubben. Parker har hittills inte skrivit på det femårskontrakt som West Ham erbjuder honom, och han tros vara angelägen om spel i Champions League, men är även sugen på att vara en del av Hodgsons  lagbygge (The Mirror).

Liverpool är beredda att sälja Ryan Babel till Wolfsburg för £9 miljoner. Tyskarnas nya manager Steve McClaren vill värva Babel och förhandlingarna mellan klubbarna är inne i ett avancerat skede. Roy Hodgson är beredd att släppa holländaren, som han anser att laget skulle klara sig utan. Birmingham är också intresserade, men Wolfsburg är solklara favoriter till Babels signatur (The Mirror).

Liverpool närmar sig en värvning av Paul Konchesky. Roy Hodgson behöver ytterligare en vänsterback och är beredd att köpa loss Konchesky för £3 miljoner och spelaren är angelägen om att åter igen spela för Hodgson, som anser att 29-åringen vore en prisvärd värvning (The Mirror).

Martin Skrtel förväntas skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool. Det återstår två år på hans nuvarande kontrakt (The Times).

Liverpool har gjort en framstöt rörande Paul Konchesky, vars nuvarande klubb Fulham har fått en förfrågan av Liverpool angående ett klubbyte för vänsterbacken (The Times).

Roy Hodgson är inte beredd att acceptera Barcelonas förslag som skulle ta Alex Hleb + £12 miljoner till Liverpool i utbyte mot Javier Mascherano (GOAL.com).

Inters värvning av Giuseppe Sculli betyder inte att de ger upp sitt försök att värva Javier Mascherano (Tuttomercatoweb).