De senaste spelarryktena kring Liverpool handlar om en norrbagge, Milan Jovanovic samt Yossi Benayoun.

Enligt The Daily Mail kommer vem som än tar över Fulham troligtvis att få ett bud av Liverpool på Brede Hangeland. Den långa mittbacken har hunnit bli 29 år gammal, men blir bara bättre och bättre för varje säsong. Man kan utan att överdriva konstatera att han påminner en hel del om en viss Sami Hyypiä, som ju är hela 36 år gammal, men fortfarande håller absolut toppklass.

Kanske ska man inte stirra sig blind på Hangelands ålder?

Rörande Jovanovic, har denne åter igen gått ut i media och bekräftat att han kommer att spela för Liverpool kommande säsong. Den nya informationen denna gång är att serben säger att ett treårskontrakt är påskrivet – och att detta är ett riktigt kontrakt – inte något ”pre-contract” som kan brytas. Nu ska Jovanovic skaffa ett arbetstillstånd i England, vilket inte bör vara några som helst problem för landslagsspelaren från Serbien.

Om det rent sportsliga tillägger Jovanovic: ”On the 14th or 15th July I will join the squad for a training camp in Switzerland. But, as from Thursday, I want to start my individual training programme so I can show them immediately that I am worth a place in the side.”

Bra inställning!

Vidare skriver Liverpool Echo att ett av Roy Hodgsons första uppdrag som manager för Liverpool blir att fastställa Benayouns situation. Liverpool och Chelsea är överens om en övergångssumma på £6 miljoner – kommer Hodgson att låta honom lämna?