Enligt The Daily Mail kommer CSKA Moskva att erbvjuda Igor Akinfeev ett nytt kontrakt, eftersom de är rädda för Manchester Uniteds intresse.

Man Utd letar som bekant efter en långsiktig efterträdare till Edwin van der Sar, vars aktiva karriär går mot sitt slut.

* * *

I dagsläget är John Mensah utlånad till Sunderland från Lyon.

Mittbacken hoppas på en permanent övergång, säger han till SAFC TV.

* * *

Den brasilianska klubben Internacionals mittfältare Sandro var väldigt nära en flytt till Tottenham i januaris transferfönster.

Sandro hoppas fortfarande på en flytt till England, skriver The Mirror, som dessutom hävdar att han har börjat med engelska lektioner för att ge sig själv en bra grund inför en flytt till landet.

* * *

Trots att Crystal Palace nyligen tappade Victor Moses till Wigan har de alltjämt mycket talang kvar i laget.

Enligt The Mirror är ytterbacken Nathaniel Clyne aktuell för Wolves och Birmingham.

18-åringen beskrivs som en offensivt lagd högerback med meriter från Englands U19-landslag och Crystal Palace A-lag. Hittills har det blivit 44 matcher för Palace.

* * *

AS Roma vill värva William Gallas, menar The Mirror.

Roma har skickat en representant till London för att förhandla med fransmannen, som blir Bosman i sommar. Italienarna uppges vara beredda att erbjuda honom ett tvåårskontrakt.

* * *

Birmingham riskerar att tappa Sebastian Larsson och Liam Ridgewell i sommar, menar The Mirror.

Duon blir kontraktslösa efter säsongen och Birmingham är inte beredda att göra de till bland de högst betalda i truppen.

Ridgewell är en luftstark, stabil spelare som kan spela mittback eller vänsterback. Ganska intressant, tycker jag.

* * *

Enligt The Daily Star har Chelsea erbjudit Joe Cole riktigt dåliga villkor i sitt senaste kontraktserbjudande.

Chelsea uppges ha erbjudit ett bara 12 månader långt kontrakt, som dessutom är 40% lägre än engelsmannens nuvarande lön.

Cole ska vara mycket missnöjd med erbjudandet. Det är naturligtvis väldigt lite att bara erbjuda ett år till en 28 år gammal spelare.

* * *

Atletico Madrid visar intresse för Deco, menar The Daily Express, som hävdar att Chelsea kommer att försöka använda portugisen i ett bud på Sergio Agüero.

Agüero värderas till omkring £35 miljoner, och det skulle självklart krävas både Deco och en stor summa pengar för att ro hem argentinarens signatur.

* * *

Hull Citys inlånade anfallare Jozy Altidore har inge aning om han kommer att återvända till Villarreal nästa säsong, säger amerikanen själv till Hull Daily Mail.

* * *

Barcelona och Juventus är intresserade av Adel Taarabt, skriver The Daily Star.

Talangen tillhör Spurs men är utlånad till QPR.

Ryktet måste väl bedömas som minst sagt osannolikt.