. . .

Liverpool är intresserade av Kevin Strootman. Holländaren är även ett alternativ för Manchester United om de misslyckas med att värva Sven Bender, som värderas till £15 miljoner (The Daily Mail).

I helgen skickade Newcastle en delegation till Frankrike för att försöka göra klart med Valenciennes back Nicolas Isimat-Mirin (The Daily Star).

Thomas Ince är nära en övergång till Liverpool för £5 miljoner. Blackpool har gett med sig i förhandlingarna med Liverpool och övriga problem har lösts, vilket innebär att en övergång kan bli klar snart (The Daily Star).

* * *

Chelsea har ändrat inställning rörande Frank Lampard. Nu är de villiga att diskutera en kontraktsförlängning med veteranen (The People).

Chelsea är ytterst nära att göra helt klart med Isco (The People).

Manchester United och Tottenham är inte bästa vänner för tillfället. Nu är duon inblandade i en dragkamp om Wilfried Zaha (The People).

Manchester City förbereder att erbjuda Derby ett paket som kan bli värt uppemot £7 miljoner för Will Hughes. 17-åringen är även ett intressant namn för Arsenal, Spurs och Fulham, men Derby försöker få £10 miljoner för mittfältaren (The People).

Newcastle och QPR ”battlar” om Loic Remy (The People).

* * *

Tottenham har återupplivat sitt intresse för Joao Moutinho (The Mirror).

Manchester United och Chelsea ät intresserade av Luka Modric, som har haft en svår tid i Real Madrid (The Mirror).

* * *

Kevin-Prince Boateng överväger att lämna Italien på grund av läktarrasismen i landet (The Daily Mail).

Stoke kräver £15 miljoner för Asmir Begovic, vilket innebär att han inte kommer att flytta till Manchester United den här månaden (The Daily Mail).

Stoke är villiga att släppa Michael Owen till australiensiska Perth Glory om de konkretiserar sitt intresse för anfallaren (The Daily Mail).

Michael Tong är nära en flytt till Leeds, medan Stoke är beredda att lyssna på erbjudanden för Wilson Palacios (The Daily Mail).

David Villa vill flytta till Arsenal (The Daily Mail).

En spelare som Arsene Wenger kollar på är Jonas Olsson (The Daily Mail).

Atletico Madrids Adrian Lopez är också intressant för Arsenal, men hans utköpsklausul på £14 miljoner utgör ett hinder för en övergång (The Daily Mail).

Tottenham är beredda att sälja Jake Livermore och Tom Huddlestone. Den sistnämnde kan lämna på lån eller permanent för £3 miljoner – och är intressant för Fulham och QPR. Harry Redknapps QPR har dock alternativa targets i form av Momo Diame och Yann M’Vila (The Daily Mail).

* * *

Manchester City kan vara på väg att göra en anfallsrockad som skulle innebära att Mario Balotelli flyttar till AC Milan och ersätts av Edinson Cavani (The Daily Star).

Tottenham är beredda att dumpa Emmanuel Adebayor om de lyckas hitta en ersättare. Leandro Damiao är en spelare som de gärna skulle ersätta Adebayor med (The Daily Star).