Real Madrid och Inter är intresserade av Glen Johnson, skriver The Daily Star Sunday, som tillägger att Liverpool kräver hela £28 miljoner för att släppa den offensiva högerbacken.

* * *

Enligt The Daily Mail är Manchester City intresserade av Nicolas Lodeiro, som ju skrev på för Ajax så sent som januari tidigare det här året.

* * *

West Ham är intresserade av Julio Baptista, skriver The Daily Mail, som menar att AS Roma vill ha £4,5 miljoner för att släppa den 28-årige brasilianaren.

* * *

Glasgow Rangers målvakt Allan McGregor är eftertraktad av Benfica, bekräftar skottens representant Scott Hume till The Daily Express.

* * *

En målvakt som är nära att skriva på för Benfica är Olimpija Ljubljanas 17-åring Jan Oblak.

Både Olympija och Benfica har gått ut officiellt med att förhandlingarna är avancerade och ser ut att slutföras inom kort. Både Liverpool och Fiorentina har också ryktats varit ute efter den slovenska U21-landslagsmannen, men han ser alltså ut att hamna i Portugal.

* * *

Lucas Radebe har blivit erbjuden en coachroll av Leeds, rapporterar The Mirror.

* * *

West Ham vill signa målvakten Richard Wright, som nyligen släpptes av Ipswich Town, hävdar The Daily Mail.

* * *

Enligt The People vill West Ham signa Kevin- Prince Boateng. De är dock oense med Portsmouth om prislappen – West Ham är beredda att betala £3,5 miljoner medan Pompey vill ha £5 miljoner för mittfältaren.

* * *

Manchester United är beredda att låna ut anfallaren Mame Biram Diouf nästa säsong, uppger The Daily Star Sunday. Birmingham och Bolton ryktas vara intresserade av att låna Diouf.

* * *

Arsenal är intresserade av Mesut Özil, skriver The Daily Star Sunday.

* * *

Seattle Sounders målvaktsveteran Kasey Keller, som ju spelade i Europa under många säsonger, kan vara på väg att lägga av, skriver Seattle Post-intelligencer. Den numera 40-årige målvakten har bland annat meriter från spel i Tottenham.

* * *

Nicolas Burdisso, som var utlånad från Inter till Roma den senaste säsongen, är ytterst nära en permanent flytt till Romklubben, hävdar TeleRadioStereo.

* * *

Palermo är intresserade av Udineses mittfältare Gökhan Inler, rapporterar Palermo24.net.

* * *

Enligt Skysports.com är Trinidad & Tobagos mittfältare Khaleem Hyland ytterst nära en flytt till Serie A. Det är dock oklart vilken klubb han kommer att hamna i.