The Sunday Times skriver att Palermo kräver £20 miljoner för att släppa Simon Kjaer.

Personligen tycker jag att tidningen verkar vara dåligt påläst, med tanke på att både Palermo och Kjaers agent har bekräftat att dansken har en klausul på 12 miljoner euro.

* * *

Enligt The Sunday Mirror kommer Fabio Aurelio att lämna Liverpool i sommar.

Brassebacken får inte nytt kontrakt, menar tidningen, som dessutom har några kommentarer som Rafa Benitez kom med under den senaste presskonferensen: ”I have spoken to Aurelio and at the end of last season we offered him an extension that he didn’t accept.

”Since then he has suffered with too manty njuries and it now depends on him recovering his fotness and playing some games.”

Räkna alltså med att Aurelio måste komma tillbaka och visa framfötterna igen för att Liverpool ska vara beredda att erbjuda honom ett nytt kontrakt.

Aurelios senaste skada håller honom borta från tre veckors spel.

* * *

Standard Liege(!) är intresserade av Evertons talang Dan Gosling, skriver The People.

Den mångsidiga 20-åringen blir free agent efter den här säsongen.

* * *

Gianfranco Zola kommer inte överens med West Hams nya ägare David Sullivan & David Gold. Italienaren är rent av redo att lämna klubben i sommar, skriver The People, som nämner Mark Hughes som en potentiell ersättare.

* * *

Enligt The Daily Star är Arsenal redo att göra en framstöt för att värva Werder Bremens stjärna Mesut Özil.

Özil har bara drygt ett år kvar på sitt kontrakt med Bremen och skulle kosta £15 miljoner att köpa loss.

Även Juventus, Real Madrid och Barcelona är intresserade av mittfältaren.

* * *

Barcelona är intresserade av Atletico Madrids målvakt Sergio Asenjo, menar El Mundo Deportivo.

* * *

Enligt The People är Manchester United angelägna om att värva Joe Cole på Bosman.

Intresset uppges vara ömsesidigt.

Samma tidning skriver dessutom att Chelsea planerar att ersätta Cole med Landon Donovan, som förväntas kosta omkring £10 miljoner.

1 kommentar
  1. Kan Barca verkligen vara intresserade av Asenjo när de redan har Valdes? Barca är inte klubben som förstör spelare och Asenjo är en jättetalang men han skulle nog inte vara förstamålvakt i ett lag som Barca. Kanske om några år då Valdes har slutat men det är länge kvar och innan det har nog någon annan storklubb värvat Asenjo. För det är ju knappast troligt att Asenjo skulle vara andremålvakt i ett lag, det skulle förstöra honom totalt.

    Tror heller inte att Donovan går till Chelsea, de har flera bra spelare och han skulle nog inte få spela där. Men han skulle passa perfekt i ett mittenlag i England tror jag.

    Hughes har jag för mig var grym i Blackburn och han tror jag skulle vara en bra värvning för West Ham och flera andra lag.

Kommentarer är stängda.