________________

Lite uppgifter från pålitliga Tony Barrett i The Times…

– Craig Bellamy är nära att lämna Liverpool på free transfer.

– Liverpool är beredda att sälja Andy Carroll och Daniel Agger, men endast om man får de övergångssummor som man begär för de. Liverpool har alltså inte för avsikt att rea ut duon.

– Liverpool vill att Manchester City ska ge £22 miljoner + Adam Johnson på lån för Agger. Liverpool är villiga att betala hela Johnsons lön under låneperioden. Samtidigt visade man nyligen intresse för Theo Walcott, men man kommer inte att följa upp det intresset om man får låna Johnson.

– Joe Allen är alltjämt högaktuell för LFC. Man hoppas även få låna Nuri Sahin.

– Liverpool är intresserade av Jack Butland, men vill inte bli indragna i något budkrig om honom.

– Luis Suarez har höjt sin veckolön från £35 000 till närmare £100 000.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Hoppas verkligen på sahin ! En favorit 🙂
  Johnson intressant 😉 , o så kryddar vi med en anfallare o en mittback om agger drar så är jag väldigt nöjd !

 2. Fattar inte varför man ska bryta ett samspelt mittbackspar den här säsongen. Det är tillräckligt mycket nytt som måste spelas in och ihop.

 3. Håller med dig totalt Jesper, backlinjen är det minsta problemet vi har, stäng den butiken totalt istället för att öppna upp den

 4. Helt sjukt om han har haft £35K i veckan!
  Han är en top spelare och borde ligga på allt mellan 100-170k!

 5. Härligt om Sahin och Allen ansluter, kan vi skeppa Adam och förpassa spearing till reservlaget. Centralt ser det rätt bra ut om klubben har tillgång till gerrard, hendo, sahin, allen, lucas och spearing.

  I det här läget känns det som att inte ens 30 miljoner är ett bra nog bud för Agger. Den skillnaden ett fungerande försvar kommer göra i konkurrenskraft lär inbringa mer pengar. Den typen av mittback som Agger är är inte heller så lätt att hitta, en mittback med hjärna vid uppspel och spelvändning.. Han r viktig även för offensiven.

  Två yttrar/anfallare måste fortfarande vara altuellt. Skulle vi få in två av Wallcott, Dempsey och Ramirez så skulle jag anse att laget är rätt komplett. Då har vi ett lag som på allvar kan sikta på topp fyra.

 6. Får vi 22 miljoner £ + Johnsson så sälj säger jag och köp sakho från psg. Han är redan stabil och kommer bara bli bättre. Även om det är en risk att bryta ett mittbackspar så är de värt de när agger är så skadebenägen.
  Tänk framtiden sakho, coates, Kelly mfl kommer bli grymt framöver

 7. Pelle

  Hur trovärdigt är det att vi får £22m + Adam Johnson på lån för Agger?

  Vem skulle du se som alternativ att ta in istället för Agger`?

  • NIKLASH: Det är trovärdiga uppgifter som gör gällande att LFC vill ha £22m + Johnson på lån, men det krävs ju att City också accepterar dealen… Dessutom måste klubbarna förhandla fram en eventuell köpoption rörande Johnsom om dealen genomförs.

 8. @Pelle

  Han brukar ju i och för sig vara väldigt seriös när det handlar om att förmedla rykten, men vem är signaturen ’Macca’ egentligen? Har du någon aning om det?

  • Sola: Nej, jag vet inte vem ”Macca” är. Och jag vet inte om han bör bedömas som särskilt pålitlig heller.

 9. Läste att Laudrup aldrig kommer släppa Allen under de £15m. Citat ” De betalade 19£m för en viss spelare och Allen besitter mer kvalitet en den värvningen….”.

  Läste också att City gjort klart med Sinclair och att de nu är beredda att sälja Johnsson!

  Pelle, om vi inte får inte de lirare som det pratas om, Gaston, Sahin mm…
  Hur skulle då Rogers tika taka filosofi fungera med nuvarande trupp?
  Sådär va?

  Jag är också rädd att Gerrard inte klara av den pos som Allen har idag. Hitta de där insticken, djupledsbollarna och krossarna, Då måste han hitta gammal god form som han hade för 5 årsen. De han presterat senare år kommer inte att fungera här…

  • DeZ: Liverpools nuvarande trupp kan självklart inte spela den fotboll som Rodgers vill. Det förstår nog alla.

 10. tick, tack! inget händer man blir ju så sjukt otålig av det här. Uppdaterar liverpool-sidorna minst 50 ggr om dagen.

 11. @coffee
  Det är långt kvar på fönstret.
  Många övergångar slutförs inte förrän sista timmarna av fönstret.
  Även om vi alla är otåliga (och orolig eftersom konkurrenterna har värvat flera spelare redan) är det bara att försöka ta det lugnt och hoppas att något händer innan fönstret stänger.

 12. DeZ: Om Allen har en buy out-klausul så får han tycka att Allen är värd 100 miljoner pund om han vill. Spelar ingen roll. Om Liverpool bjudit £12.5M + Shelvey på lån så kommer de till slut sträcka sig till £15M.

  Kingpin: Transferna ska hinnas göras också, möten både med klubb och spelare, undersökning + kontraktsförhandling. Med tanke på att Liverpool har 3-4 spelare att hämta in får det gärna hämta något istället för betala överpriser sista timmarna.

 13. Jag vet Jocke och det var ju de han ville säga”Liverpool kan glömma att vi släpper han under de 15 M! Men förstår hans poäng, han syftade på Hendersson.