[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inter håller hårt i Mateo Kovacic. Barcelona är villiga att betala 30 miljoner euro, medan Liverpool erbjuder Lucas Leiva plus pengar. Inter, å sin sida, är intresserade av att låna in Alex Song och köpa Pedro av Barcelona, men för tillfället har de inte råd med Pedro (Tuttosport).

* * *

Manchester Uniteds desperation att värva Gareth Bale har öppnat dörren för Liverpool att signa Memphis Depay. Det verkade nästan säkert att United skulle värva Depay, men de senaste dagarna har de blivit uppmuntrade av Real Madrid att värva Bale. United vill verkligen värva Bale och har därför tagit ett steg tillbaka om Depay; istället vill är de inställda på en Bale-dragkamp mot Chelsea. Liverpool har utnyttjat Uniteds velande och en källa nära Depay uppger att han har ändrat sig efter mötet med Liverpool. Tidigare ville Depay skriva på för United – nu vill han flytta till Liverpool (The Mirror).

Liverpool har återupplivat sitt intresse för Kyriakos Papadopoulos. I veckan blev Liverpool kontaktade av grekens agenter för att se om klubben fortfarande är intresserade – och det är man (The Mirror).

Kolo Touré vill ha ett 2-årskontrakt för att stanna i Liverpool, och inte ett 1-årskontrakt som klubben erbjuder. Nu har Red York Red Bulls sagt att de är villiga att ge honom ett 2-årskontrakt, vilket innebär att en flytt dit ligger nära till hands (The Mirror).

Liverpool, Arsenal och Tottenham är intresserade av Yannick Bolasie, som Crystal Palace kräver £20 miljoner för att släppa. Spurs och Arsenal har bäst möjligheter att signa Bolasie, eftersom han vill stanna i London (The Mirror).

Manchester City har intensifierat sitt intresse för Patrick Roberts, som Fulham kräver £10 miljoner för att släppa. Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal och Tottenham är också intresserade (The Mirror).

* * *

Manchester City har inlett förhandlingar om en övergång för Roberto Firmino, som dock verkar vara mer intresserad av en flytt till Bayern München (The Sunday People).

* * *

Liverpool är övertygade om att James Milner kommer att ansluta på free transfer i sommar. Vidare har Brendan Rodgers öronmärkt Stevan Jovetic till anfallet, han skulle kunna gå på £16 miljoner. Rodgers försökte signa Jovetic innan han gick till Manchester City och blev väldigt imponerade när man studerade honom och gjorde research. Rodgers har aldrig tappat intresse för Jovetic och nu kan tidpunkten att flytta till Liverpool vara den rätta (The Daily Star).

7 kommentarer
 1. Kolo är tyvärr slut på den här nivån och jag är ytterst tveksam till att ens ge honom kontrakt för nästa säsong, än mindre för de kommande två säsongerna.

  Kovacic hade vart ett kap i nivå med när vi köpte Coutinho och kanske kan Lucas användas som utbyte, dock skulle vi behöva ersätta Lucas med en annan spelartyp, en mer defensiv mittfältare.

  Bale till United kan jag gå med på om det innebär att vi landar Depay.

  Sen vill jag verkligen inte att vi går miste om Patrick Roberts, som vi tyvärr gjorde med Dele Alli.

  • Man kan väl knappast säga att Kovacic är ett kap om han värderas till 30mille.

  • JohanE: Tänk på att 30m euro är ca £21,5m.

 2. Tycker inte Jobetic är rätt att köpa då han är skadad så ofta. Vi har redan en skadedrabbad i Studge.

  • Jepp, han är knappast den där högklassiga anfallaren som man ska kunna lita på varje vecka som BR snackade om här om dagen.

 3. Jag vet att det här bara är rykten men offensiva mittfältspelare har vi ju hur många som helst. Ändå går vi för depay och kovacic. Vad vi behöver är en striker av klass samt en slitstark innermitt.

 4. För mig känns Depay främst som en ytteranfallare. Han skulle vara en bra ersättare till Sterling. Det målsnittet han visat från en icke renodlad strikerposition känns väldigt intressant. Kan vara en superstjärna i vardande! Tror dock i slutändan att någon av de stora CL klubbarna kliver in och kniper honom….

Kommentarer är stängda.