Liverpool är intresserade av Portos mångsidiga back Jorge Fucile, som värderas till £6 miljoner. Dessutom överväger man Fuciles nuvarande lagkamrat Fernando, och Celtics Beram Kayal till den defensiva mittfältspositionen, samtidigt som man är intresserade av Crystal Palaces talang Wilfried Zaha (The Daily Mail).

Liverpool visar intresse för den colombianska anfallaren Teofilo Gutierrez. 26-åringen har sprutat in mål för argentinska Racing Club, som kräver £8 miljoner för hans tjänster  (TalkSPORT). Sydamerikanska medier rapporterar dock att Gutierrez är mycket nära en flytt till Porto.

* * *

Tottenhams chefsscout kollade på Tim Krul och Cheick Tioté i Newcastles match mot Bolton (The Evening Chronicle).

Newcastle är intresserade av Luuk de Jong, Jan Vertonghen och James Tomkins. De har redan lagt bud på den sistnämnde (The Evening Chronicle).

* * *

Den kinesiska klubben Goungzhou Evergrande är beredda att erbjuda Didier Drogba ett fantastiskt kontrakt som överstiger Samuel Eto’os £350 000 i veckan (The Daily Mail).

Corinthians försöker fortfarande värva Carlos Tevez (The Daily Mail).

Manchester City visar intresse för Uniteds talangfulla duo Ravel Morrison samt Paul Pogba, som båda blir kontraktslösa efter säsongen (The Daily Mail).

Tottenham riktar blickarna mot Chris Samba sedan de fått nobben av Gary Cahill, som är mer eller mindre klar för Chelsea (The Daily Mail).

Bolton hoppas kunna ersätta Cahill med Tim Ream. Amerikanen förväntas gå på £2 miljoner (The Daily Mail).

Bolton är dessutom nära att låna Josh McEachran (The Daily Mail).

Gael Kakuta har accepterat en utlåning till Dijon (The Daily Mail).

Chelsea, Juventus och PSG visar intresse för Gonzalo Higuain, som värderas till £25 miljoner (The Daily Mail).

PSG visar även intresse för Florent Malouda och Alexandre Pato (The Daily Mail).

Blackburn hoppas signa Andy Johnson och Nedum Onouha (The Daily Mail).

Arsenal har erbjudit Thierry Henry ett tvåmånaderskontrakt. Det handlar om ett låneavtal (The Daily Mail).

* * *

Bayer Leverkusen har inlett förhandlingar om att hämta tillbaka Dimitar Berbatov (Bild).

Newcastle visar intresse för Middlesbroughs Rhys Williams (The Mirror).

Chelsea och Bolton är överens om en övergångssumma på £7 miljoner för Gary Cahill. Chelsea har redan inlett kontraktsförhandlingar med den engelska landslagsmannen (The Mirror).

Olympiakos vill signa Tomas Rosicky (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Är inte vi intresserade utav Higuain..? Tjänstefel isf !
  Men pelle, läste på ngt ställe att vi är intresserade utav Hulk, hur mkt sanning finns i det? Skulle nog vara perfa med Suarez! Tycker även konstigt att vi inte är intresserade utav Cardozo, han är ju Kungen!

  • Lundqvist, Tror nog att Liverpool är intresserade av Higuain men frågan är väl om intresset om ömsesidigt. Känns ändå inte som att Real Madrid säljer redan i januari, med tanke på att de inte har särskilt många anfallsalternativ. Men nästa sommar kommer de nog köpa en anfallare (Cavani hetaste ryktet) och dumpa antingen Higuain eller Benzema (troligtvis Higuain, vad det verkar).

   Cardozo? Jo, visst gör han många mål, men jag har aldrig gillat honom. Dels är han temposvag, dels är han faktiskt klen och mesig, särskilt sett till sin storlek. Tror det är därför som han fortfarande spelar i Benfica, men självklart är han ändå en bra anfallare. Skulle inte vilja stå i muren när han dunkar på frisparkar med sin vänsterfot…

 2. Finns det inga rykten om Gary Hooper? Tycker han hade passat in bra hos även om han är ganska oprövad den nivån så håller ju inte Celtic alltför låg nivå.

  • Fröjd, Har inte sett några rykten om Hooper till LFC i alla fall, däremot ryktas Rangers anfallare Jelavic till LFC och många andra PL-klubbar.

 3. Det är väldigt svårt att övertyga top spelare som Higuain och Cavani till LFC, även om det är svårt att erkänna så är vi en mitten lag just nu. Jag har aldrig förståt hajpen runt Hulk, visst är han en bra spelare men alldeles för överskattad och överprisat.

  • b-george, Jo jag tycker också att många överskattar Hulk. Tror det bottnar i att han är en ”häftig” spelare. Han är ingen världsstjärna, men han är en bra spelare i Porto som är på gränsen till att platsa i Brasiliens landslagstrupp. Vem vet egentligen hur mycket han skulle kosta, Porto skulle aldrig erkänna hans prislapp i media, de hänvisar alltid till utköpsklausuler. Även om han inte håller absolut världsklass, så är det ändå ganska få lag som han INTE skulle platsa i, särskilt eftersom han ju kan spela på lite olika positioner.

 4. Problemet med Hulk är väll att han inte har fått visa upp sig på dom stora scenerna än riktigt. Han spelade väll bara den här säsongen i ett mediokert Porto i Champions League. Så på det sättet så är det väldigt svårt att bedöma hans kvalitér.

  Han är ju född 1986 så det börjar bli dags att ta steget från Porto och prova vingarna i en bättre liga om han ska bli brasiliansklandslagsman och superstjärna. Så för det priset som han kommer gå för tycker jag att han är på tok för oprövad och dyr, jag tror inte att han går för under 300Miljoner.

 5. Att liverpool ej droppar 10 millar på cahill är skandalöst…
  Han är king!
  För 7 milnoner pund = GRYMT !!!!

  • Carra23, Möjligt att LFC försökte med Cahill men Chelsea kan erbjuda högre lön, CL-spel och förmodligen mer speltid så var nog svårt för LFC att locka till sig Cahill.

 6. Men chelsea kommer ej ge han lila mycket a-lags spel som liverpool ?
  Lr är garanterad plats i första elvan hos chelsea ?

  • Carra23, Fast Skrtel-Agger har ju kanske varit ligans bästa mittbackspar den här säsongen. Luiz och Terry (som antagligen blir avstängd förr eller senare) har inte varit i närheten av lika bra. Men garanterad plats blir ingen spelare i storklubbar.