[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ny dag – nytt inlägg!

OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Liverpool och QPR är överens om en övergångssumma på £8,5 miljoner för Loic Remy, som redan är överens med LFC om ett kontrakt med en veckolön på £80 000 (The Mirror).

Liverpool och QPR är överens om en övergångssumma på £8,5 miljoner för Loic Remy, som nu ska prata kontraktsvillkor med LFC (Sky Sports).

* * *

Barcelona och Bayern München budkrigar om Juan Cuardado, som kommer kosta minst €33 miljoner att köpa (Sport).

* * *

Snart kommer Loic Remy att bli helt klar för Liverpool, som kommer att trigga utköpsklausulen på €10 miljoner. På tisdag kommer Remy att skriva på ett femårskontrakt som ger honom en årslån på €4 miljoner (Sky Italy).

* * *

WBA förväntas göra klart med Andre Wisdom på lån inom de närmaste 48 timmarna. WBA-direktören Terry Burton kommer att vara på plats i träningsmatchen mellan Liverpool och Preston för att se Wisdom (The Birmingham Mail).

* * *

Liverpool är ytterst nära att signa Loic Remy. QPR har bekräftat att Liverpool har hört sig för rörande Remy (The Mirror).

* * *

Remy på väg in för £8 miljoner.
Borini på väg ut för £12 miljoner + eventuellt ytterligare £2 miljoner.

Förra säsongen gjorde Borini 7 ligamål. 3 av dessa var straffar.
Förra säsongen gjorde Remy 14 ligamål. 0 av dessa var straffar.

* * *

* * *

Liverpool och Sunderland är överens om en övergångssumma på £14 miljoner för Borini (Sky Sports).

* * *

Tottenham är ytterst nära att värva Ben Davies, trots att Liverpool kunde erbjuda CL-spel och var beredda att matcha deras bud. Spurs är övertygade om att deras löfte om regelbunden speltid ska innebära att de kan göra klart med Davies i helgen (The Telegraph).

* * *

Liverpool har alltså sålt Suarez för £75 miljoner, är på väg att sälja Borini för en summa som kan stiga till £14 miljoner och Assaidi för en summa som kan uppnå £7 miljoner… Och så fick man lite ’småpengar’ för att låna ut Alberto och kanske även för Aspas.

Miljonerna rullar in… Och enligt de pålitliga källorna har Brendan Rodgers inte förbrukat ett enda pund från försäljningarna än.

* * *

Liverpool och Sunderland är överens om en övergångssumma på £14 miljoner för Borini. Nu ska Sunderland förhandla om kontraktsvillkor med Borini innan han läkarundersöks (The Mirror).

* * *

Liverpool och Sunderland är överens om en övergångssumma på £14 miljoner för Borini. En annan spelare som är på väg att säljas är Pepe Reina, men spanjoren kommer att följa med på försäsongsturnén i USA. Reina är aktuell för Napoli och inväntar en lösning, men hittills är inte Napoli och LFC överens om en övergångssumma, trots att hans prislapp ligger på blott £3,9 miljoner (The Telegraph).

* * *

Liverpool har bestämt sig för att sälja Fabio Borini sedan Sunderland ökat budet avsevärt. Det nya budet ligger på £12 miljoner plus eventuellt ytterligare £2 miljoner i bonusar, vilket innebär att Liverpool får mer än de £10 miljonerna som Borini köptes in för. Egentligen var Rodgers beredd att ge Borini chansen att slå sig in i Liverpool, men budets storlek samt italienarens vilja att genomföra Sunderlandflytten för att få regelbunden speltid har övertygat Liverpool om att en försäljning är rätt sak att göra (The Liverpool Echo).

Liverpool är beredda att trigga utköpsklausulen på £8 miljoner i Loic Remys kontrakt och nu pratar man om kontraktsvillkor med hans representanter. Vänsterbacksjakten går dock vidare, då Ben Davies är nära att acceptera en flytt till Tottenham. Liverpools bud på omkring £8 miljoner blev som bekant nobbat av Swansea, och klubbarna har inte lyckats komma överens om en övergångssumma. Liverpool kan fortfarande tänka sig att signa Alberto Moreno, men då måste Sevilla sänka sitt krav på £20 miljoner i övergångssumma (The Liverpool Echo).

* * *

* * *

Liverpool är villiga att matcha Loic Remys utköpsklausul på £8 miljoner, men han måste sänka sina lönekrav om övergången ska bli av. Rems kräver en veckon på mellan £80k-£90k, vilket är mer än vad Liverpool är beredda att betala honom (The Mirror).

* * *

Davies

Liverpool ligger närmast hands för att signa Ben Davies. Tottenham och Swansea är överens om en övergångssumma på £10 miljoner – en summa som även Liverpool är villiga att betala. Davies föredrar att flytta till Liverpool, där han skulle få möjlighet att spela i Champions League och återförenas med sin tidigare manager Brendan Rodgers (GOAL.com).

Kommentar: GOAL och Mirror säger alltså helt olika saker om var Davies vill flytta. Nu ska det bli intressant att se vilken källa som får rätt!

* * *

Tottenham har dragit sig ur racet om Loic Remy – och nu är Liverpool favoriter till att signa anfallaren. Remy vill helst till Arsenal, men de prioriterar andra spelare på transfermarknaden, vilket har öppnat upp för Liverpool (GOAL.com).

* * *

Stefan de Vrij är nära en flytt till Lazio, vars bud ligger på €7 miljoner. Feyenoord kräver €9 miljoner för honom (Sky Italy).

* * *

Liverpool, Arsenal och Marseille är intresserade av Atletico Madrids högerbackstalang Javier Manquillo (RMC).

* * *

Toulouse har tackat nej till PSG:s bud på €5 miljoner plus Clement Chantome för Serge Aurier. Toulouse vill ha ytterligare €4 miljoner för Aurier (Le Sport 10).

* * *

Juventus har varit i kontakt med Romelu Lukakus agenter. Lukaku har bara 2 år kvar på sitt kontrakt med Chelsea, som kan tänka sig att sälja honom för €30 miljoner. Hittills har inte Chelsea fått ett tillräckligt högt bud, men Liverpool är beslutsamma i sitt värvningsförsök och har budat €24 miljoner för belgaren. Chelsea vill dock inte sälja Lukaku till en PL-konkurrent (Tuttosport).

* * *

Liverpool ser ut att förlora dragkampen om Ben Davies. Det lutade åt att Davies skulle välja Liverpool istället för Spurs, men Londonkluben har budat mer och dessutom är vänsterbacken orolig över lite speltid i Liverpool, eftersom LFC även försöker signa Alberto Moreno (The Mirror).

Liverpool och Arsenal är de som är kvar i racet om Loic Remy sedan Tottenham dragit sig ur. Remy har nämligen klargjort att han vill spela i Champions League och Spurs kommer inte att försöka få honom att ändra sig, vilket har gjort att de har lagt ner sitt intresse för fransmannen. Dessutom är Tottenham heller inte längre intresserade av Wilfried Bony, som har en utköpsklausul på £19 miljoner i sitt kontrakt med Swansea (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

32 kommentarer
 1. Hoppas på Davies!!!! Om det stämmer att Remy helst vill till Arsenal så släpp honom även om han är billig! Bony för £19m är på tok för mycket. Vad händer med Shaqiri?

  • Trot inget händer med Shaqiri. Om nu något händer så tror jag det blir under dom sista dagarna av fönstret.

 2. Varför är vi inte intresserad av de Vrij? Han var ju bra i VM å faller väl inom ramen för FSG’s strategi.

  Vad händer med Lovren?

  Kommer vi lägga ett bud matchande Spurs bud på Davies?

  Får vi ok från Sevilla ang. Moreno?

  Som Johannes skriver, vad händer med Shaqiri? Bayern ville ju inte sälja, men ändå kommer rykten om att Roma har honom ”på g”. Tar hellre honom än Remy. Tar även Bony hellre än Remy även om skillnaden är dubbla priset. Kvalité kostar.

  • Men det skulle vara skönt om vi får in Lovren och Moreno eller Davies snart så Brendan kan börja bearbeta spelarna att passa in i spelsystemet.

  • Man vill nog inte gå in och slåss med United om honom då dom har en tränare han känner och garanterad speltid då dom inte har några bra mittbackar. Speltid är inget Liverpool skulle kunna garanterad honom i dagsläget.
   Sen har Lovren egenskaperna Liverpool vill ha, någon som kan styra upp ett försvar. de Vrij har det inte.

  • Lovren var kanske den mittbacken som gjorde flest misstag i hela Ligue 1 under sin sista säsong i Lyon. Visst var han bra i Southampton, men är en mittback som för bara 1-2 år sedan gjorde mängder av misstag verkligen spelaren som ska styra upp Liverpools backlinje? Även Lovrens i Liverpoolkretsar omtalade ledaregenskaper är ju någonting som helt har lyst med sin frånvaro tidigare i hans karriär. Han verkade inte klara av trycket i Lyon, men som underdog i Southampton var han briljant. Jag tycker att det vore helt idiotiskt att lägga stora pengar på en sån mittback.

 3. Känner mig faktiskt också ganska upprymd över Davies eventuella flytt till Liverpool.

 4. Att Kroos gick för €30m (£23m) när vi betalade liknande för Lallana känns ju lite surt :/

  • Haha vännen, har du inte läst kommentarerna till tidigare inlägg? 🙂

  • Spelaren måste också vilja gå till klubben. Enligt Kroos så va de Real eller inget.

 5. Jag ser det som att Bayern var usla på att förhandla! Kroos hade 1 år kvar på kontraktet och Lallana hade 4 år kvar om jag läst rätt. Engelska spelare säljs för överpriser så därför fick vi betala mist £5m förmycket för Lallana men det finns ett stort Men. Kroos har precis blivit Världsmästare i Brasilien och var en av Tysklands bästa spelare och går lite billigare än Lallana, det tycker jag är urdåligt förhandlat av Bayern även om han endast hade 1 år kvar.

  • Kroos hade som du säger bara 1år kvar på kontraktet samt krävde en lön som Bayern inte var beredd att ge för att det skulle förstöra hela deras lönestruktur. Valet stod mellan att få in liknande summa man köpte Thiago för som var i samma situation förra året.

  • Eller att förlora han gratis nästa år.

 6. Borini snart till Sunderland och dessutom för mer än vi köpte honom för 🙂 Ayre gör ett bra jobb eller hur? Köp Remy som ersättare säger jag nu, men han måste sänka löneanspråket 😉

  Sturre, Remy och Lammet 😉 + en klassanfallare så är vi klara på den fronten.

  Ni som säger nej till Davies har noll koll. Av talangfulla backar är Shaw och Davies de främsta just nu. Shaw valde pengarna och fel lag men hoppas inte Davies gör detsamma och går till Spurs.

 7. Får man fråga vad sjutton vi ska med ännu en forward till? Jag var säker på att BR skulle gå tillbaka till sitt kära 433 som levererade så vacker fotboll under första säsongen, minns ni? Det verkar alltså som att BR vill fortsätta med två anfallare.

  Som backup till Sturridge i ett 433 håller jag Lambert högre än Remy.

  • Remy kan spela på en kant vilket är bra.

   Borini < Remy

  • Innan Remy var det Bony och han kan väl inte spela på en kant?

  • Så du tror att vi ska klara oss med två anfallare en hel säsong som innehåller CL spel? Go morgon gubben.

 8. Borini 14 milj o assaidi 7 milj, det är knappt man kan tro det. Riktigt bra affärer alltså.

  Remy känns ju riktigt prisvärd men har inte han humörproblem?

  75+14+7: 96 milj, vi kommer aldrig kunna spendera så mkt om vi inte går för en stjärnvärvning. Vilket jag tycker vi ska göra för att markera hos våra konkurrenter. Antingen hummels, Vidal, reus el di Maria. Nu har vi chansen, vi är i CL och vi har pengar. Problemet med lfc är att dem kan ej konkurrera lönemässigt men det vore osmart att inte göra det.

  • Är riktigt bra betalt MEN är ju bra monstervärvningar vi ska göra… Inte bra försäljningar!
   Vi spelar verkligen i en helt annan division när vi värvar mot top4, o att tro på ännu en Askungen historia iår är nog att hoppas på för mkt!

 9. Om Borini säljs för 14 så är de riktigt bra! En talang som inte tagit steget byts nästan rakt av mot 19årige Origi som verkar vara en riktig talang som har styrka, snabbhet och avslut samt en Remy som gör sina 10-15 mål i ligan!

  Riktigt bra affär!!!

 10. Plocka in Benteke från Villa, oerhört stark och grym i luftrummet. Grym target inne i box och har sköna och kraftfulla avslut, bra ålder dessutom!

  • Det ryktas intensivt att Real Madrid är villiga att sälja Isco, men LFC-ryktena är inte superheta än så länge.

 11. Det är då konstigt att vi bara värvar offensiva spelare när det uppenbarligen, sett till förra säsongen, är försvaret som måste bli bättre.

  Se nu till att fixa så vi får Moreno eller Davies, för jag vill verkligen inte ha Bertrand ! Ska vi ta in en vb som det iaf verkar så får vi inte knussla med buden.

  Lovren? Har det runnit ut i sanden?

 12. Pelle vad tror du om ryktena på twitter om Di Maria?
  finns det någon sanningshalt i det?
  I övrigt verkar ju Reus-ryktena vägra dö, men det är ju i och för sig ingen garanti för att det ligger något i det.

  • Jag tror inte på ryktena om Di Maria och Reus. Visa mig en trovärdig källa så är jag beredd att tro på det. Men nej, tror inte på det just nu i alla fall.

 13. Jag tycker vi borde värva från Europa, Yaromolenko, Ljajic, abate, de sciglio, sen måste det finnas minst lika bra mittbackar som Lovren i exempelvis la liga för hälften av de pengar som nämns

 14. Vi har aldrig värvat en färdig världsstjärna men nu är det dags. Nu har vi CL och pengar, bättre läge kan vi inte få. Gör ett undantag i lönebudgeten och jag tror inte våra spelare misstror om vi får in exempelvis reus, di maria el hummels.

  Vi skulle tjäna så mkt på att få in ett känt namn som glädjer fansen samt att vi markerar mot våra motståndare.

 15. Pelle, vad tror du det skulle kosta att köpa Miralem Pjanic? En i mina ögon fantastisk mittfältare, som jag sett en hel del av i Roma den gångna säsongen! Tekniken den grabben har går inte av för hackor! Påminner lite om Messi i sina kvalitéer, även om han givetvis inte är uppe i Messis nivå. Kreativ, teknisk mittfältare.

  Alessio Romagnoli som mittbackstalang?

  Något att lägga lite pengar på?

  • Pjanic förlänge kontraktet med Roma ganska nyligen. Bara att glömma.

 16. Om det nu stämmer att Everton håller på att värva Lukaku måste vi ju bara gå in och lägga allt för att hijacka den dealen! Vår idealiska värvning och samtidigt få slå vår lokalkonkurrent på näsan. Blir det bättre?