[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool vill signa Mohamed Salah, men det stämmer inte att man har kommit överens med Basel om en övergångssumma. Förhandlingar mellan klubbarna har inletts, men man är ännu inte överens. LFC är beredda att vänta tills i sommar om man inte hittar en kompromiss med Basel, men även andra klubbar är intresserade av Salah (The Liverpool Echo).

Liverpool har förkastat de rapporter som gör gällande att Cristian Tello kommer att ansluta på lån. LFC har förvisso kollat upp Tellos tillgänglighet, men nu riktar man blickarna mot andra alternativ istället (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool kommer att ges möjligheten att signa Will Hughes när denne lämnar Derby. LFC har nämligen säkrat ett så kallat ’first option’ mot att Andre Wisdom lånas ut till Derby under resten av säsongen. Tidigare var Wisdom ett ’ungdomslån’ som Liverpool kunde återkalla när man hade lust, men nu kan Derby vara säkra på att få behålla Wisdom under resten av säsongen. Hughes har varit på Liverpools radar under flertalet månader, men Rodgers har avvaktat eftersom talangen ännu inte skulle kunna gå rakt in i Liverpool. Rodgers gillar dock Hughes skarpt och vill inte att han flyttar någon annanstans, vilket betyder att detta avtal är väldigt lämpligt. Det passar även Derby, som inte vill sälja honom i januari (The Mirror).

Brendan Rodgers vill signa Ryan Bertrand, men Everton kan komma att ge LFC konkurrens om vänsterbackens signatur om de säljer Leighton Baines. José Mourinho har ingenting emot att sälja Bertrand, men det kan möjligtvis bli ett dilemma att sälja till en direkt rival om CL-platserna, vilket kan innebära att Liverpool får svårigheter att värva honom. Liverpool får räkna med att betala ett högre pris för Bertrand av just den orsaken (The Mirror).

* * *

West Ham är villiga att betala £8 miljoner för Saints-anfallaren Rickie Lambert (The Mirror).

Crystal Palace vill låna Wilfried Zaha, som inte får någon speltid i Manchester United (The Mirror).

7 kommentarer
 1. Starkt jobbat med en uppdatering redan nu!!
  Gott nytt år på er!

 2. Hoppas bara LFC kan jobba lika snabbt med att plocka in nyförvärv. Det kan ju inte komma som någon överraskning att det är ett transferfönster öppet nu, så snabba affärer likt förra januari tack. OM det nu kommer att värvas något ?!

  God fortsättning allihopa….YNWA

 3. Vincent Tans privatjet lämnade flygplatsen i Kristiansund i dag. Mycket tyder på att Ole Gunnar Solskjær blir Cardiffs nya manager före matchen mot Newcastle på lördag.

  Tycker det är konstigt om Ole Gunnar hoppar på det tåget då han varit selektiv och noggrann tidigare och velat komma till ”rätt” klubbar med bra arbetsförhållande. Carditt med Tan är ju raka motsatsen till det.

  http://www.tv2.no/2014/01/01/sport/solskjaer/fotball/cardiff/5190827#.UsP–2RDtgt

 4. Tycker vi bör hugga på Mata, han verkar inte helt nöjd i Chelsea och med stundande VM kanske en given startplats i Liverpool verkar attraktivt. Nu vill säkert inte Chelsea släppa Mata till oss, så det skulle hänga på spelaren att puffa på affären. Lite önsketänkande 🙂

 5. Jesper och Pelle,
  vill höra vad ni tycker om diamé i westham har börjat ryktas mer o mer nu. Ett rykte som ni inte verkar ha snappat upp här på sidan.

  //Fredrik

  • Jag tycker att Diamé är lite för medelmåttig och dessutom har han ju ett medfött hjärtfel. Ingen spelare som jag hade värvat, men helt klart en duktig spelare ändå. Tror jag hade med det ryktet i ett inlägg för någon vecka sedan, men Sports Direct News är ingen källa som jag brukar använda i ryktesinlägg.

 6. Vad skulle Praet kosta att köpa loss?

Kommentarer är stängda.