Här kommer de senaste Liverpoolrelaterade ryktena.

Steven Taylor vill lämna Newcastle för spel i Liverpool, eftersom nykomlingarna inte visar någon ambition. Liverpool erbjuder £6 miljoner, vilket mycket väl kan räcka för att köpa loss mittbacken. Nu är en övergång nära (The Daily Express).

Aston Villa är inte intresserade av att sälja Ashley Young. Anledningen är att James Milner troligtvis kommer att flytta till Manchester City och klubben är inte beredd att sälja två stjärnspelare i sommar (The Birmingham Mail).

Den senaste spelaren att ryktas till Liverpool är Twentes vänsterfotade Bryan Ruiz. 24-åringen, som gjorde 24 mål förra säsongen, kan spela på i princip alla de offensiva situationerna inklusive anfallare. Hodgson har spanat in Ruiz länge och ville ha honom till Fulham, men han blev för dyr. Nu vill ha honom till Liverpool – oavsett om Fernando Torres blir kvar eller ej.  Sevilla, Wolfsburg och Villarreal är också intresserade av Ruiz, som värderas till omkring £12,5 miljoner (The Daily Mail).

Chelsea har erbjudit Liverpool £35 miljoner för Fernando Torres. Liverpool kan tänka sig att sälja, men inte för under £50 miljoner (The Daily Express).

Roman Abramovich
har personligen flugit till Sydafrika för att möta Torres agenter. Chelsea ägare hoppas kunna värva spanjoren för omkring £50 miljoner (The Telegraph).

5 kommentarer
 1. Vad tycker du om Bryan Ruiz?
  Har inte sett honom spela, så har ingen uppfattning om honom riktigt.
  Är han Eljero Elia kanske?

 2. Är han Eljero Elia ersättare kanske?

  • Ja, jag tror att han skulle ersätta Elia. Jag bara sett Ruiz spela 4-5 gånger mot holländska klubbar (inte så bra motstånd egentligen) men då var han imponerande. En väldigt hal och målfarlig spelare… Det är bra att han är mångsidig. Svårt att säga hur han skulle lyckas i en bra liga, men han är definitivt skicklig. Enligt egen utsago har han en klausul på 15m euro i kontraktet.

 3. 15m låter inte så farligt, han är ju ung och utvecklingsbar också.

  Jag gillar förövrigt starkt att vi är ute efter Steven Taylor. 6M är ett fynd för en såpass bra spelare!

  • Jag tycker att 15m är mycket för en spelare som inte har visat någonting utanför Holland. Ja, Taylor är prisvärd. Smidigt att han bara har ett år kvar på kontraktet.

Kommentarer är stängda.