. . .

Liverpool vill värva Wesley Sneijder och Brendan Rodgers tror sig ha goda chanser att norpa holländaren. Inter har redan accepterat Galatasarays bud på £8,2 miljoner men Sneijder skulle föredra en flytt till Premier League – och Liverpool är beredda att ge honom chansen att genomföra en sådan flytt. Sneijders nuvarande veckolön på £160 000 utgör ett problem, men med tanke på den i sammanhanget låga övergångssumman, anser Rodgers ett en värvning ändå vore prisvärd. Under de senaste 24 timmarna har Ian Ayre varit i kontakt med FSG för att ta reda på om en värvning av Sneijder är rimlig för klubben (The People).

* * *

Liverpool är intresserade av Victor Valdes. Hans kontrakt med Barcelona går ut efter nästa säsong och om inget nytt kontrakt skrivs på kan han bli tillgänglig för omkring £16 miljoner i sommarens transferfönster (The People).

* * *

Thomas Ince ser ut att gå miste om en återkomst till Liverpool, då Blackpool vägrar acceptera en övergångssumma som är lägre än £8,5 miljoner. Egentligen vill Blackpool bara ha omkring £6 miljoner för Ince, men eftersom Liverpool har rätt till 35% av övergångssumman måste LFC:s bud ligga på mer än £6 miljoner för att Blackpool ska motta den summan. Detta är en summa som Liverpool vägrar betala, och Rodgers accepterar att klubben inte tänker betala överpris för Ince (The People).