. . .

Liverpool vill värva Wesley Sneijder och Brendan Rodgers tror sig ha goda chanser att norpa holländaren. Inter har redan accepterat Galatasarays bud på £8,2 miljoner men Sneijder skulle föredra en flytt till Premier League – och Liverpool är beredda att ge honom chansen att genomföra en sådan flytt. Sneijders nuvarande veckolön på £160 000 utgör ett problem, men med tanke på den i sammanhanget låga övergångssumman, anser Rodgers ett en värvning ändå vore prisvärd. Under de senaste 24 timmarna har Ian Ayre varit i kontakt med FSG för att ta reda på om en värvning av Sneijder är rimlig för klubben (The People).

* * *

Liverpool är intresserade av Victor Valdes. Hans kontrakt med Barcelona går ut efter nästa säsong och om inget nytt kontrakt skrivs på kan han bli tillgänglig för omkring £16 miljoner i sommarens transferfönster (The People).

* * *

Thomas Ince ser ut att gå miste om en återkomst till Liverpool, då Blackpool vägrar acceptera en övergångssumma som är lägre än £8,5 miljoner. Egentligen vill Blackpool bara ha omkring £6 miljoner för Ince, men eftersom Liverpool har rätt till 35% av övergångssumman måste LFC:s bud ligga på mer än £6 miljoner för att Blackpool ska motta den summan. Detta är en summa som Liverpool vägrar betala, och Rodgers accepterar att klubben inte tänker betala överpris för Ince (The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Att Blackpool håller på o höjer priset bara för att man har med Liverpool att göra är larvigt. Vi hade väl ändå fått 35% av övergångssumman oavsett klubb Blackpool eventuellt sålt till? Om Arsenal, Chelsea eller trollen i Manchester bjuder £6m o får detta accepterat så bör nån polisanmäla den där nöjesparken…..

 2. Alltid sådana omöjliga rykten som LFC blandas in i. Lär vara 0% sanning i Sneijder-ryktet.

  Ang Ince: Hoppas att vi vänder våra blickar utomlands istället.

 3. hmm 8,2 miljoner för Sneijder eller initialt 6 för Ince.. Hur är Sneijders form egentligen? Killen är ändå 29 år. Övergångssumman är väl inget att snacka om oavsett resale value, men är han en bra spelare fortfarande? Tycker att det har varit lite halvtyst sedan 2010 om honom. Men finns det han hade 2010 kvar så är han å andra sidan också värd en lön i kaliber med vad antagligen Suarez och Gerrard tjänar t.ex. men kanske under en kortare tid? 2½ års kontrakt?

 4. 800.000 SEK eller 42 miljoner är tydligen vad Sneijder kräver enligt lite olika osäkra rykten.

 5. Sneijder skulle vara en bra värvning tror jag, bara man försöker förhandla ner hans lön så mkt som möjligt. Det är inget fel på att värva äldre spelare, faktum är att vi behöver rutinerade spelare omkring våra yngre för att de ska utvecklas bättre. Kolla vad Bellamy gjorde under sin senaste säsong här.. Enligt mig skulle det inte skada att få in två rutinerade herrar, sneijder är ju dessutom väldigt bra.

 6. Känns nog som om att man ska börja ta ryktena på allvar om sneijder. 100 000 pund i veckan är ju vad Joe Cole fick och jag ger hellre dom till sneijder. Plus blev vi av med Sahins lön på 70 000 pund. Tror på att de är möjligt och börjar hoppas på det också

 7. 100k pund är ju en lön som en Sneijder i närheten av vad han leverera 2009-2011 är värd. Är han där fortfarande? Kan mycket väl vara ett riktigt fynd så som det var en gång för inter, man ska inte underskatta värdet av nytändning.

 8. OS: Håller med dig men som sagt, han satt på en lön på 160 000 i Inter men han kan tänka sig att gå ner i lön om han får spela i England. 100 000 verkar då rimligt. Han kommer att explodera nu under sina sista år! Gör årets värvning nu liverpool!!

 9. OS, Svårt att säga vilken form han har då Sneijder varit uppskickad på läktaren/suttit på bänken under flera månader nu. Och det har ju inget med hans fotbollsförmåga att göra, utan Inter har satt honom där för att han inte ville skriva på ett nytt kontrakt (där han sänker sin lön radikalt).

  Utöver detta så har han även varit skadedrabbad de senaste säsongerna. Ryktas om att det är ljumskarna som spökar. Det har gjort att han start/stoppat väldigt mkt. När han väl kommit igång igen och fått upp matchtempo, så har han blivit skadad. Lite som José Enrique i LFC. Eller Steven Gerrard de senaste åren.