Officiellt bekräftade övergångar:

– Aldo Bobadilla från Independiente Medellin till Corinthians.
– Cleiton Xavier från Palmeiras till Metalist Kharkov.
– Vincent Aboubakar från Cotton Sport till Valenciennes.

* * *

Liverpool-relaterade rykten:

Olympiakos är intresserade av Albert Riera. Grekernas vicepresident Sokrates Kominakis uppges rent av vara i England för förhandlingar. Olympiakos är beredda att betala £3,4 miljoner, men Liverpool är ute efter £4,2 miljoner för vänstermittfältaren (Skysports.com).

Liverpool är beredda att sälja Riera till Olympiakos för £4 miljoner för att fixa pengar till Loic Remy. Riera skulle föredra att stanna i England eller flytta tillbaka till Spanien, men Olympiakos är också ett alternativ då de erbjuder hög lön (The Mirror).

Liverpool befinner sig i en något bisarr situation rörande Remy, eftersom Nice och Lyon kom överens om en deal när anfallaren flyttade mellan klubbarna. Den överenskommelsen går ut på att Lyon har rätt att matcha varje bud som kommer på Remy. Det återstår dock att se om Lyon är beredda att betala stora pengar för 23-åringen, som ju dessutom tydligt har uttalat sig om att han vill flytta till Liverpool (The Mirror).

Remys agent har uttalat sig igen. Agenten meddelar att Remy inte kommer att vara i Liverpool redan idag (lördag), men bekräftar samtidigt att han har träffat högt uppsatta representanter från Liverpool och att parterna är överens om ett femårskontrakt. Nice har ännu inte fått ett erbjudande från Liverpool, men enligt agenten kommer det rätta erbjudandet att komma inom kort, och då behövs inga förhandlingar, eftersom allting redan är ordnat (France Football).

* * *

Övriga rykten:

Manchester City är beredda att buda £25 miljoner på James Milner. När City bjöd £20 miljoner svarade Aston Villa med att kräva £30 miljoner för mittfältaren, och det återstår att se om klubbarna kan uppnå en kompromiss (The Telegraph).

Schalke är intresserade av PSG-anfallaren Guillaume Hoarau. Om Hoarau flyttar ämnar PSG att ersätta honom med Alexander Frei (Blick).

Fulham vill ha Martin Jol som ny manager (The Daily Star).

Tottenham är beredda att sälja Robbie Keane för att finansiera en värvning av Craig Bellamy (The Mirror).

Zenit är intresserade av Bruno Alves (The Daily Mail.