Här kommer en snabb ryktesuppdatering.

Roy Hodgson har informerat Maxi Rodriguez om att han kan lämna Liverpool om han hittar en ny klubb. Förhandlingar mellan Liverpool och Espanyol är inne i ett avancerat skede, men det hela hänger på om spanjorerna kan hosta fram en övergångssumma, då LFC helst inte släpper Maxi på lån (El Mundo Deportivo).

Royston Drenthe är inte på väg till Liverpool. Holländarens agent meddelar följande till BBC: ”Royston does not have a Facebook page, a Twitter page or a MySpace page. We will be taking legal action against the person who set up this false Royston Drenthe account. Royston is definitely staying at Real Madrid. He is happy there, he has spoken to the club directors and is looking forward to the new season at the Bernabeu” (BBC Sport).

Connor Wickham har råkat ut för en ankelskada som gör att han kommer att missa de närmaste sex veckorna. Megatalangen kommer således inte att kunna delta i inledningen av säsongen (The Daily Mail).

6 kommentarer
 1. För mig kom det om Maxi som en total överraskning. Trodde jag inte. Nu VILL jag verkligen se Agbonlahor in i laget.
  Användbar både HY o FW.
  Roy tänker verkligen fixa ”sitt lag”, vilket är mkt mkt bra.

 2. Varför ska Maxi lämna, är han inte tillräckligt bra?

 3. Det är ju bara ett rykte i dagsläget. Man kanske inte ska ta ut så mycket i förskott.

 4. Om Maxi säljs så betyder det att Pacheco kommer få en viktigare roll nästa säsong. Fast det känns som att dethär ryktet kan vara taget ur luften. Varför skulle Maxi vilja gå tillbaka till La Liga efter att ha spelat ett halvår i Liverpool?

  • Skulle väl vara om Hodgson inte tycker att han håller måttet… Men det lär ju inte förändra Pachecos situation, om en etablerad spelare som Maxi säljs bör ju klubben köpa en ersättare.

 5. Maxi är en hyfsad spelare, men han börjar bli till åren och med tanke på att han kom gratis så har han troligtvis en hög lön som Roy inte tycker han värd. Bereder plats för ett nyförvärv till högerkanten kanske?

Kommentarer är stängda.