Officiellt bekräftade övergångar:

– Mariano Bogliacino från Napoli till Chievo.
– Juan Carlos Toja Vega från Steaua Bukarest till Aris FC.

* * *

Liverpool-relaterade rykten:

När Rafa Benitez lämnade Liverpool var det med en överenskommelse att han inte skulle signa någon Liverpoolspelare under sina första tre månader i Inter, men LFC är beredda att strunta i detta rörande Javier Mascherano, eftersom Inter förefaller vara den enda riktiga kandidaten till att värva Argentinas lagkapten, som ju gärna vill flytta dit. Inter är dock inte beredda att betala de £30 miljoner som Liverpool kräver för att släppa mittfältaren. Däremot är italienarna beredda att betala omkring £20 miljoner + spelare. Den som nämns i sammanhanget är Sulley Muntari (The Daily Mail).

Milan och Birmingham visar intresse för Ryan Babel. Holländaren är dock inte speciellt intresserad av att flytta till Birmingham (The Daily Mail).

Milan är intresserade av Ryan Babel. Antingen i en bytesaffär med Klaas-Jan Huntelaar eller en ren pengaaffär (Corriere dello Sport).

Liverpool har pengar att spendera och kommer dessutom att få större ekonomiska muskler genom att sälja Mascherano till Inter. Om Liverpool lyckas få £30 miljoner för argentinaren kan det finansiera en ersättare samt en stjärnanfallare. Hodgson vill dessutom rekrytera en vänsterback och en mångsidig försvarare. I dagsläget är de hetaste kandidaterna Paul Konchesky och Luke Young. Slutligen är Hodgson även angelägen om att värva en spännande talang, och där siktar han in sig på norrmannen Marcus Pedersen (The Mirror).

* * *

Övriga rykten:

Arsenal förhandlar med Udinese rörande Cristian Zapata (Terra Colombia).

Wolfsburg har gått ut på sin hemsida och annonserat att Edin Dzeko och Zvjezdan Misimovic kommer att stanna i klubben oavsett vilka anbud som kommer på duon (Wolfsburgs officiella hemsida).

Sampdoria och Napoli är intresserade av Chievos Andrea Mantovani (TMW).

Roma är alltjämt intresserade av Valon Behrami (Football Italia).

Atletico Madrid är den senaste klubben att visa intresse för Milos Krasic, vars eventuella övergång till Juventus ser allt mer avlägsen ut (Football Italia).

Stoke planerar att stort bud på Carlton Cole. Närmaste bestämt på £9-10 miljoner + £4 miljoner i eventuella tillägg (ESPN Soccernet).

Marseille är beredda att betala £8,2 miljoner för Wigans Charles N’Zogbia (The Mirror).

Det senaste kring James Milner är att Manchester City har gett Aston Villa ett ”take it or leave it”-erbjudande på £24 miljoner (The Mirror).

Aston Villa har fått 48 timmar på sig att svara på £24-miljoner-budet, men de kommer troligtvis att tacka nej, och hänvisa till sitt tidigare krav på £30 miljoner. De kan dock tänka sig att släppa Milner för Stephen Ireland + en stor summa pengar (The Guardian).

Fulham har gått bet på Martin Jol. Nu toppar Sven-Göran Eriksson och Ottmar Hitzfeld klubbens önskelista (The Guardian).

Genoa är nära att signa Miguel Veloso (TMW).

5 kommentarer
  1. Vi ska tydligen vara intresserade av Celtics Islam Feruz, har du hört något om det?

  2. Är Sulley Muntar verkligen något att ha ?

  3. Vill inte byta en galning mot en annan galning dvs Mascherano’s toklöpningar på 100 meter för att tjata till sig ett gult till en annan person som kan göra helt idiotiska prylar. Jag skulle gärna se Gökhan inler eller Asamoah Kwadwo

  4. Muntari var skitbra i Pompey! Ja tack till Muntari

  5. sen efter han drog från pompey gör han helt galna saker

Kommentarer är stängda.