Det senaste som The Mirror skriver om Liverpool är att Rafa Benitez kommer att ta ett beslut om sin framtid inom kort.

Spanjoren ska ha fått några dagar på sig att svara på Juventus erbjudande, som alltså har en deadline.

Juventus vill ha svar eftersom de helt enkelt vill börja planera inför nästa säsong. Delar av Juve-ledningen uppges bli allt mindre angelägna om att rekrytera Benitez – just på grund av att han ännu inte har gett klubben något svar.

Klubben har Fiorentinas manager Cesare Prandelli och Zenits motsvarighet Luciano Spalletti som alternativ till Benteiz.

Ironiskt nog är Prandelli en av de managers som Liverpool skulle kunna komma att ersätta Benitez med, om nu spanjoren lämnar klubben.

Benitez kommer att träffa Liverpools nya ordförande Martin Broughton inom de närmaste 48 timmarna, och han kommer att ställa flera ultimatum till styrelsen.

Dessa ultimatum handlar om garantier angående transfers. Benitez vill exempelvis få löften om att han kommer att få spendera alla de pengar som försäljningar inbringar – och även få tillåtelse att sälja någon av megastjärnorna Fernando Torres och Steven Gerrard.

Om Benitez inte får dessa garantier kommer han att lämna för Juventus.

Samtidigt skriver tidningen att Torres är osäker på sin framtid i Liverpool. Han är missnöjd över hur lite som investeras i spelartruppen och vill veta om en försäljning av klubben kommer att ske snart, då det skulle göra Liverpools slagkraftiga på transfermarknaden igen.

Dessutom uppges Torres inte längre vara någon beundrare av Benitez, och är mer trolig att ge Liverpool ytterligare en säsong om Benitez lämnar klubben. Detsamma gäller Gerrard, som är troligare att stanna om en ny manager anländer. För båda spelarna är nya ägare och således stora investeringar i spelartruppen betydligt viktigare än att Benitez blir kvar.

Allt enligt The Mirror.

2 kommentarer
  1. Vill Rafa ha TILLÅTELSE att SÄLJA Gerrard och Torres?? :O

  2. Det låter bara som en massa gissningar tycker jag. Finns inget konkret överhuvudtaget. Finns ingen som sagt att Rafa ska ha ett möte inom 48 timmar heller..

Kommentarer är stängda.