Liverpool-relaterade rykten:

Emiliano Insua förväntas slutföra sin flytt till Fiorentina inom de närmaste 48 timmarna. Klubbarna är överens om en övergångssumma på £5 miljoner (The Daily Mail).

Liverpool och Tottenham är intresserade av Ashley Young. För Liverpools del kan intresset konkretiseras om man införskaffar ekonomiska resurser via försäljningar. Aston Villa vill helst inte sälja både Young och James Milner i samma transferfönster och kommer att försöka skrämma bort intressenter genom att erbjuda Young ett nytt långtidskontrakt. För tillfället återstår bara två år på hans kontrakt (The Guardian).

Chelsea planerar att intensifiera sitt intresse för Fernando Torres, trots spanjorens senaste skada. Londonklubben hoppas kunna övertala honom att välja spel i Englands huvudstad före Liverpool. Roy Hodgson vill inte sälja, men är samtidigt medveten om att en försäljning av superstjärnan skulle tillföra minst £50 miljoner till hans transferbudget (The Daily Mail).

* * *

Övriga rykten:

Juliano Belletti är överens med Fluminense och ser ut att få sällskap av Deco (The Daily Mail).

Chelsea måste vänta ytterligare ett år innan de kan rekrytera Romelu Lukaku, vars far inte vill att han ska lämna Belgien förrän han fyller 18 år (The Daily Mail).

Tottenham jobbar fortfarande på att värva Craig Bellamy (The Daily Express).

Sunderland är intresserade av Danny Welbeck och Nedum Onuoha (The Daily Mail).

Guti är ytterst nära att skriva på för Besiktas (Hurriyet).

Wolves Stefan Maierhofer kommer att lämna klubben, eftersom han helt enkelt inte har lyckats i den hårda konkurrensen (The Daily Mail).

2 kommentarer
  1. 5 miljoner pund, hoppas att det är ytterligare 5 millar i add-ons beroende på hur han presterar i framtiden, för det känns som att det är många lag som har chans att plocka billiga prospects av oss nu, då hodgson lite känner till spelarna och pruslow bara vill ha in pengar i kaffekassan så hans utlovade transfersumma till hodgson kan realiseras.

    skulle inte bli förvånad om ayala, pachecho och lucas säljs för spottstyver heller.

    • Jag tycker inte att £5 miljoner är en dålig summa för Insua. För tre år sedan köpte Pompey loss Johnson av Chelsea för £4m, och Liverpool betalade £7m för Dossena som man trodde skulle etablera sig i italienska landslaget inom kort.

      Tycker ärligt talat att en del fans skulle behöva en ”reality check”… Man snackar om många av klubbens talanger som om de vore framtida världsstjärnor, men i verkligheten har de inte åstadkommit speciellt mycket.

Kommentarer är stängda.